MyTheresa info

Hundrevis av designermerker for hele familien

Faktasjekket: 13.10.2022

MyTheresa skjermbilde Betal med: Bankkort, Gavekort, PayPal, Sofort Retur: 30 dagers returrett Prismatch: Nei Besøk MyTheresa

Denne nettbutikken tilbyr eksklusive klær, sko, vesker, smykker og andre accessoirer. MyTheresa fører et godt utvalg av klær og sko for både damer, menn og barn, og tilbyr en rekke kjente designermerker. MyTheresa har solgt designerklær på nett siden 2006.

Stort utvalg av designerklær

Først og fremst skal det nevnes at MyTheresa fører et stort utvalg av kjente designermerker. Her kan vi blant annet trekke frem kjente merker som Valentino, Prada, Balenciaga, Canada Goose og Alexander McQueen. Flere av disse merkene designer mer enn bare klær, nemlig også eksklusive sko, accessoirer, solbriller, vesker, smykker, og lignende.

Utvalget byr på tusenvis av både dameklær, herreklær, barneklær og babyklær av den eksklusive sorten. Prisene ligger (for det meste) naturligvis i det øvre prissjiktet.

Utvalget av sko skuffer heller ikke

Burberry er et ettertraktet merke. Her ser du noen av toppmodellene i utvalget.

Videre vil du se at MyTheresa også har et ganske godt sortiment av designersko, med tusenvis av sko for damer og menn, samt også hundrevis av sko for barn. Her får du kjøpt sko fra merker som Burberry, Jimmy Choo og Gucci. Utvalget byr på de fleste typer sko, blant annet sandaler, pensko, boots, sneakers, slippers og mye mer. Enkelte av skoene koster mer flere titalls tusen kroner.

Vesker, smykker og andre accessoirer

MyTheresa fører en lang rekke med ulike accessoirer, blant annet solbriller, belter, luer og mer. Imidlertid er vesker  blant kategoriene som stikker seg ut med et spesielt godt utvalg. Her vil du nemlig finne tusenvis av damevesker, samt også hundrevis av herrevesker.

Også her vil du finne en rekke av de mest kjente designermerkene i moteverdenen, som blant annet Acne Studios, Gucci og Saint Laurent.

Smykker er det også nok av her, med et par tusen ulike smykker du kan velge blant. Det er verdt å merke seg at dette utvalget er klart best for damene, men også herrene har noen hundre smykker å velge blant. Her finner du også en rekke designermerker, og spesielt kategorien Fine Jewelry byr på eksklusive smykker. I tillegg vil du også kunne kjøpe diamantsmykker her.

Verdt å merke seg om frakt til Norge

På nettsiden kan man lese at frakt til Norge, med standardlevering, vil koste 19 Euro (omtrent 200 kr) og at leveringen vil ta 2-4 virkedager. Det skal også nevnes at MyTheresa ikke er registrert i VOEC-ordningen, slik at bestillinger kan innebære avgifter som toll og lignende.

Besøk MyTheresa

Sosiale Medier

Du kan følge MyTheresa på disse sosiale nettverkene.

Kontakt MyTheresa

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: +4989127695-101