Selfridges & Co info

Bredt utvalg av designervarer

Selfridges & Co skjermbilde Betal med: Bankkort, Gavekort, PayPal Retur: 28 dagers returrett (ikke inkl. frakt) Prismatch: Nei Besøk Selfridges & Co

Denne prisvinnende bedriften, som har fysiske butikker i tillegg til nettbutikken som vi skal se på i denne artikkelen, tilbyr et stort og variert utvalg av designervarer. Her kan du kjøpe klær, sko, accessoirer, møbler, dekor, elektronikk og mye mer, hvor alle kategorier har et tydelig preg av eksklusivitet og kjente designermerker.

Klær, sko og vesker fra øverste hylle

Det er lett å tenke seg at utvalget automatisk vil bli noe begrenset hvis en nettbutikk skal fokusere på designermerker. Det er iallfall ikke tilfellet her, for Selfridges & Co fører omtrent 18.000 dameklær, 9.000 herreklær og 2.500 barneklær.

Selv om utvalget byr på enkelte klær i mer normale prisklasser og dessuten merker som ikke nødvendigvis er så luksuriøse, er det likevel slik at mesteparten av klærne i utvalget må sies å være ganske eksklusive. Her vil du nemlig finne klær fra merker som Gucci, Valentino, Burberry, Moncler – og mange andre kjente designermerker.

Eksklusivt: Her ser du de dyreste skoene i utvalget hos Selfridges & Co.

Det samme kan man si om skoutvalget. Her kan du velge blant omtrent 3.400 damesko, 1.500 herresko og 600 barnesko, blant annet fra kjente merker som Jimmy Choo, Alexander McQueen, Burberry, også videre. Her vil du finne sko til mer enn 30.000.

Vesker står det heller ikke dårlig til med her, som består av mer enn 3.300 damevesker og omtrent 700 herrevesker. Her får du kjøpt Acne-vesker, Mulberry-vesker, Burberry-vesker og ellers mange andre designervesker.

Med andre ord er det liten tvil om at Selfridges & Co tilbyr luksuriøse klær, sko og accessoirer fra øverste hylle.

Mangfoldige kategorier og designervarer

Ofte er det slik at eksklusive nettbutikker begrenser seg til en nisje, enten det er snakk om klær, smykker eller klokker. Denne nettbutikken byr derimot på utallige varekategorier.

Her får du kjøpt eksklusive klokker, superflotte smykker (inkludert diamantsmykker), mange type accessoirer (belter, solbriller og mye mer), nydelige møbler og hagemøbler, fancy tekstiler (som pynteputer, sengesett og håndklær), også videre.

Det er nesten for mange kategorier til at man kan nevne alle, men for å illustrere bredden i utvalget, kan vi også trekke frem kategorier som byr på elektronikk, blant annet for nettbrett og mobiler, men også kjøkkenutstyr, baderomsvarer, babysaker, leker, mat, helsekost, også videre. Alt med et ganske eksklusivt preg. Du får til og med kjøpt luksuriøst utstyr og tilbehær til kjæledyret ditt her.

Prisvinnende nettbutikk som ikke krever tollgebyr

Det ble nevnt innledningsvis at denne bedriften er prisvinnende, og det er ingen overdrivelse. De fysiske butikkene har vunnet prisen Best Department Store in the World 4 ganger, og ellers vunnet en del andre priser.

Det skal også nevnes at denne nettbutikken er VOEC-registrert, som betyr at nettbutikken må bake inn MVA-avgift ved salg til norske kunder, men samtidig er forsendelser fritatt fra tollavgiften. Frakt  til Norge koster omtrent 300 NOK.

Besøk Selfridges & Co

Sosiale Medier

Du kan følge Selfridges & Co på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Selfridges & Co

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 442071606222