Fra vårt nettverk:

Lån & Kreditt

Gorilla Sports skjermbilde

4 Gorilla Sports

Anerkjent treningsmerke

Gorilla Sports har et par ulike benkpressbenker i utvalget. De fleste av disse er justerbare, og kan altså både legges flatt eller skråstilles i den posisjonen du selv ønsker. I tillegg byr dette utvalget på flatbenk med hjul, fast skråbenk, og ekstra bred treningsbenk. Den dyreste benken er en universal treningsbenk utstyrt med 125,5 kg vektskiver, vektstang, og matter. Samtlige av disse benkpressbenkene er fra nettbutikkens eget merke.

Pris: 2.000 - 13.000 kr Fri frakt: Ja Betal med: Delbetaling, Faktura, Gavekort, PayPal
Besøk Info
Treningspartner skjermbilde

5 Treningspartner

Apparater for både styrke og kondisjon

Treningspartner har et par ulike benkpressbenker i utvalget. Samtlige av disse er fra kvalitetsmerket Abilica. Den dyreste av disse benkpressbenkene selges som en del av en utstyrspakke, som også inkluderer stativ for vektstang, vektstang og vektskiver. Merk at du får fri frakt ved bestilling av disse benkpressbenkene.

Pris: 4.000 - 6.000 kr Fri frakt: Over 1.000 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna
Besøk Info
X-life skjermbilde

6 X-life

30 dagers åpent kjøp

X-life fører kun én benkpressbenk for øyeblikket. Denne modellen er fra Abilica. Benken er justerbar, og kan legges både flat og i decline. Høyden på vektstolpene kan også justeres. Den samme modellen selges også som en del av en pakke, med vektskiver og vektstang inkludert. X-Life kan friste med rask levering, gratis bytte, og lav grense for fri frakt.

Pris: 4 kr Fri frakt: Over 800 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna
Besøk Info
Sportsmaster skjermbilde

7 Sportsmaster

Spesialist med 19 års erfaring

På Sportsmaster kan du velge blant et par ulike benkpressbenker. Her kan du kjøpe benkpressbenk fra Pivot og Lexco. Noen av modellene er såkalte flatbenker, men du kan også få kjøpt fleksibenker her, som altså kan legges flatt eller skråstilles. Sportsmaster tilbyr monteringsservice i Oslo og Bergen. Ta kontakt med dem for et uforpliktende tilbud.

Pris: 1.600 - 10.300 kr Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna, Vipps
Besøk Info
XXL skjermbilde

8 XXL

Den største sportskjeden i Norden

XXL har noen ulike benkpressbenker i sitt utvalg på nett. Her får du kjøpt både ordinære (flate) benkpressbenker, justerbare benkpresbenker og benkpressbenker utstyrt med flere funksjoner. XXL fører benkpressbenker fra merkene Abilica og Pro-Form.

Pris: 1.400 - 4.000 kr Fri frakt: Over 1.000 kr* Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna
Besøk Info