X-life skjermbilde

2 X-life

30 dagers åpent kjøp

X-life fører mer enn 10 ellipsemaskiner, både prisvennlige og dyre modeller. Her kan du kjøpe ellipsemaskin fra merker som Abilica, X-Erfit, Nordic, Schwinn, Masterfit, og Bowflex. Legg merke til at X-life kan friste med rask levering, gratis bytte, og lav grense for fri frakt.

Pris: 6.000 - 30.000 kr Fri frakt: Over 800 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna
Besøk Info
Fra vårt nettverk:

Lån & Kreditt

Treningspartner skjermbilde

4 Treningspartner

Apparater for både styrke og kondisjon

Treningspartner har omtrent 10 ellipsemaskiner i utvalget. Her kan du kjøpe modeller fra Abilica, Xterra, Masterfit, Nordic Track, Sole og Spirit. Du må ikke bli forvirret av at denne nettbutikken kaller en slik maskin for crosstrainer, dette er nemlig det samme. Den dyreste modellen er spesielt designet for treningssenter, og skal dermed tåle hardt bruk.

Pris: 10.000 - 75.000 kr Fri frakt: Over 1.000 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna
Besøk Info
Sportsmaster skjermbilde

5 Sportsmaster

Spesialist med 19 års erfaring

Sportsmaster tilbyr et par ulike ellipsemaskiner. Merk at ikke alle modellene nødvendigvis er lagerførte. Samtlige av ellipsemaskinene er fra Sportsmaster. På tross av et noe smalt utvalg, kan du likevel velge blant en rekke ulike prisklasser her. Sportsmaster tilbyr for øvrig monteringsservice i Oslo og Bergen. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Pris: 8.000 - 40.300 kr Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna, Vipps
Besøk Info
XXL skjermbilde

6 XXL

Den største sportskjeden i Norden

XXL har et par ellipsemaskiner i sitt utvalg på nett. Her kan du kjøpe ellipsemaskin fra merkene Abilica og Bowflex. Den dyreste modellen, fra Bowflex, er utstyrt med hele 16 motstandsnivåer og skal angivelig aktivisere mer enn 80 % av muskelmassen.

Pris: 7.000 - 25.000 kr Fri frakt: Over 1.000 kr* Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna
Besøk Info
Obs skjermbilde

7 Obs

Stormarkedskjede med litt av "alt"

Obs fører kun noen få ellipsemaskiner (også kalt crosstrainere) på nett. Dette utvalget byr på modeller fra varemerkene Titan Life og Reebok. Merk at enkelte av modellene kan være ute av lagerbeholdningen. Du kan enkelt se hvilke modeller som er tilgjengelige for kjøp fra nett, i butikk eller som er helt ute av lager.

Pris: 4.000 - 7.000 kr Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort
Besøk Info