Fra vårt nettverk:

Lån & Kreditt

Tretti skjermbilde

5 Tretti

Hvitevarer med fri frakt

Tretti tilbyr godt over 100 mikrobølgeovner. Utvalget inkluderer både frittstående og innebygde. Her kan du kjøpe modeller fra merker som Sharp, Severin, Bosch, Caso, Gram, også videre. Utvalget kan avgrenses basert på ulike funksjoner og egenskaper. Tilbyr fri frakt til fortauskant i hele Norge, men ikke til Jan Mayen eller Svalbard.

Pris: 750 - 20.700 kr Fri frakt: Ja Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura
Besøk Info
NetOnNet skjermbilde

6 NetOnNet

Det meste av hjemmeelektronikk

NetOnNet fører omtrent 10 mikrobølgeovner på nett. Her får du kjøpt modeller fra vare-merkene Samsung og Andersson. Merk at noen av mikrobølgeovnene er vurdert av en rekke kunder, som har gitt anmeldelser du kan lese i forkant av et kjøp. De fleste av modellene i utvalget kan kjøpes på nett, men enkelte kan kun kjøpes i butikk.

Pris: 700 - 3.000 kr Fri frakt: Ja* Betal med: Delbetaling, Faktura, Gavekort, Vipps
Besøk Info
Skousen skjermbilde

7 Skousen

Ekspert på hvitevarer

Skousen tilbyr godt over 100 ulike mikrobølgeovner på nett. Denne nettbutikken tilbyr både frittstående og innebygde modeller fra merker som Bosch, Sharp, Siemens, Gorenje og ellers en del andre merker. Skousen tilbyr for øvrig fri frakt til nærmeste fortauskant eller tomte-grense i hele Norge, bortsett fra til øyene Jan Mayen og Svalbard.

Pris: 400 - 21.500 kr Fri frakt: Ja* Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Vipps
Besøk Info
Obs skjermbilde

8 Obs

Stormarkedskjede med litt av "alt"

Obs har omtrent 10 mikrobølgeovner i sitt utvalg på nett. Her får du kjøpt mikrobølgeovn (flere av dem er kalt mikroovner) fra merkene Whirlpool og Severin. Merk at enkelte av modellene kan være ute av lagerbeholdningen. Du kan imidlertid sjekke hvorvidt den aktuelle mikroovnen er tilgjengelig for kjøp fra nett, i butikk eller om den er helt ute av lager.

Pris: 1.200 - 1.700 kr Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort
Besøk Info