X-life skjermbilde

3 X-life

30 dagers åpent kjøp

X-life har i underkant av 10 romaskiner i sitt utvalg. De fleste av romaskinene er fra Abilica, men her får du også kjøpt modeller fra Masterfit og X-Erfit. Alle modellene ligger prismessig i midtsjiktet, og skal være av god kvalitet. Merk deg at denne nettbutikken kan friste med rask levering, gratis bytte, og lav grense for fri frakt.

Pris: 6.000 - 14.000 kr Fri frakt: Over 800 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna
Besøk Info
Fra vårt nettverk:

Lån & Kreditt

Treningspartner skjermbilde

5 Treningspartner

Apparater for både styrke og kondisjon

Treningspartner kan skilte med nærmere 10 romaskiner. Her kan du kjøpe romaskin fra merker som Abilica, Masterfit, Nordic Track og First Degree Fitness. I tillegg byr utvalget også på underlagsmatte og pulsmottager til en av romaskinene. Legg merke til dersom du skulle kjøpe en av disse romaskinene, får du gratis frakt.

Pris: 8.000 - 20.000 kr Fri frakt: Over 1.000 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna
Besøk Info
Sportsmaster skjermbilde

6 Sportsmaster

Spesialist med 19 års erfaring

Sportsmaster tilbyr i underkant av 10 romaskiner. Her kan du velge blant modeller fra Infiniti, Xebex, Assault og Concept 2. Ved å kjøpe romaskin her, har du også mulighet for hjelp til montering om du bor i Oslo eller Bergen. Flere av romaskinene er også vurdert av kunder, noe som kan være kjekt å sjekke nærmere i forkant av et potensielt kjøp.

Pris: 7.500 - 17.900 kr Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna, Vipps
Besøk Info
XXL skjermbilde

7 XXL

Den største sportskjeden i Norden

XXL har et par ulike romaskiner i sitt utvalg på nett. Her kan du kjøpe romaskin fra merkene Titan Life og Abilica. Utvalget kan sorteres etter hvorvidt romaskinen er foldbar eller ei, om den har computer, hva slags drift den er basert på og mer.

Pris: 4.500 - 15.000 kr Fri frakt: Over 1.000 kr* Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna
Besøk Info
Obs skjermbilde

8 Obs

Stormarkedskjede med litt av "alt"

Obs tilbyr noen få romaskiner på nett. Her er det snakk om modeller fra varemerkene Titan Life, Reebok og Actila. Merk at da Nettbutikkinfo sist sjekket, var et par av disse romaskinene ute av lager. Du kan imidlertid enkelt sjekke hvorvidt romaskinene er lagerførte på nett, i butikk eller (for øyeblikket) ikke i det hele tatt.

Pris: 3.000 - 1.000 kr Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort
Besøk Info