Esbo skjermbilde

1 Esbo

Kvalitetsbygg til hagen

Esbo tilbyr tyskproduserte solcellepaneler av høy kvalitet. Her får du kjøpt pakkeløsninger som er spesialkonstruert for strømløse hytter. Med et slikt solcelleanlegg kan du produsere din egen 12V og 230V strøm, som kan brukes til TV, varmepumpe, kjøleskap, lys, også videre. Esbo tilbyr også batterier, bakkestativ, energihytte, og mer. Den dyreste kraftpakken tillater strømbruk opp mot 5000 W. Prisene gjelder utelukkende pakkeløsninger.

Pris: 19.000 - 118.000 kr Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort, Faktura
Besøk Info
Fra vårt nettverk:

Lån & Kreditt

NetOnNet skjermbilde

5 NetOnNet

Det meste av hjemmeelektronikk

NetOnNet tilbyr kun 2 ulike solcellepaneler på nett. Modellene ligger på henholdsvis 110 W og 100 W i nominell kapasitet. Panelene kan brukes til å lade opp egnede kraftstasjoner, og passer godt til bobilen, for eksempel. EcoFlow og Jackery er de to merkene det er snakk om her. NetOnNet tilbyr også noen bærbare kraftstasjoner som kan brukes med solcelle-panelene. Den billigste modellen kan lade opp mobile enheter via USB.

Pris: 3.000 - 3.500 kr Fri frakt: Ja* Betal med: Delbetaling, Faktura, Gavekort, Vipps
Besøk Info
Elkjøp skjermbilde

6 Elkjøp

En av Nordens største elektrokjeder

Elkjøp tilbyr et mindre utvalg av små solcellepaneler på nett. Den største av disse har en nominell kapasitet på 200 W. Fører merkene Goal Zero og EcoFlow. Noen av modellene har integrert USB-port og kan blant annet brukes til å lade opp Powerbank.

Pris: 700 - 5.500 kr Fri frakt: Over 1.000 kr Betal med: Apple Pay, Bankkort, Gavekort, PayPal, Vipps
Besøk Info