X-life skjermbilde

2 X-life

30 dagers åpent kjøp

På X-life kan du velge blant et par ulike spinningsykler fra Abilica, Masterfit, og X-Erfit. Et par av syklene selges med underlagsmatte inkludert. Den dyreste modellen (fra Abilica) er utstyrt med en magnetisk brems som gir helt lydløs drift og mulighet for svært høy belastning. X-life kan friste med rask levering, gratis bytte, og lav grense for fri frakt.

Pris: 6.000 - 17.000 kr Fri frakt: Over 800 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna
Besøk Info
Fra vårt nettverk:

Lån & Kreditt

Treningspartner skjermbilde

4 Treningspartner

Apparater for både styrke og kondisjon

Utvalget til Treningspartner byr på nærmere 10 spinningsykler. Her får du kjøpt spinning-sykkel fra Abilica, Masterfit, Sole, Nordic Track, Keiser og Pro-Form. Det kan være at enkelte modeller ikke er lagerførte, slik at et eventuelt kjøp kan medføre økt leveringstid. I tillegg til å drive på nett, har Treningspartner også fysiske lokaler i Lier, der du kan prøve ut produktene deres før du bestemmer deg for å kjøpe eller ei. Legg merke til grensen for fri frakt.

Pris: 9.000 - 29.000 kr Fri frakt: Over 1.000 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna
Besøk Info
Sportsmaster skjermbilde

5 Sportsmaster

Spesialist med 19 års erfaring

Sportsmaster tilbyr færre enn 10 spinningsykler. De fleste modellene er fra nettbutikkens eget merke, men her får du også kjøpt spinningsykkel fra Life Fitness. Merk at ikke alle modellene nødvendigvis er på lager. Dersom du bor i Oslo eller Bergen, kan du også få hjelp med montering. Ta i så fall kontakt for et tilbud.

Pris: 4.200 - 26.500 kr Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna, Vipps
Besøk Info
XXL skjermbilde

6 XXL

Den største sportskjeden i Norden

XXL har et par ulike spinningsykler i sitt utvalg på nett. Her kan du kjøpe spinningsykkel fra Abilica og Titan Life. Les gjerne produktomtalene, som tidligere kjøpere har lagt igjen. Merk at du får egne medlemspriser dersom du melder deg inn i kundeklubben til XXL.

Pris: 5.000 - 9.000 kr Fri frakt: Over 1.000 kr* Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna
Besøk Info
Obs skjermbilde

7 Obs

Stormarkedskjede med litt av "alt"

Obs fører for øyeblikket kun én spinningsykkel på nett. Her er det snakk om en modell fra varemerket Titan Life, som er utstyrt med svinghjul med justerbar motstand (18 kg). Også setet er justerbart. Obs har også noen trimsykler i utvalget.

Pris: 5 kr Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort
Besøk Info