Birk Sport skjermbilde

3 Birk Sport

Norsk fagekspert på sykler

Familiebedriften Birk Sport har to sykkelhjelmer for barn i utvalget. Her kan du velge blant to utgaver av modellen Birk Junior, en angivelig solid og komfortabel hjelm, som kommer i både blå og rosa. Denne sykkelhjelmen kan kjøpes i to størrelser, nemlig S (46-50 cm) og M (50-54 cm). Merk at Birk Sport tilbyr 30 dagers åpent kjøp.

Pris: 350 kr Fri frakt: Les mer* Betal med: Bankkort, Delbetaling, Klarna
Besøk Info
Fra vårt nettverk:

Lån & Kreditt

Bikester skjermbilde

4 Bikester

Alt innen sykling

Bikester fører et par hundre sykkelhjelmer for barn. Her kan du kjøpe sykkelhjelm fra merker som MET, KED, O'Neal, Bell, Giro, samt en rekke andre merker. Du kan blant annet sortere utvalget etter popularitet (mest solgte), farge, pris, varemerke og mer.

Pris: 300 - 1.800 kr Fri frakt: Fra 999 kr* Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna
Besøk Info
XXL skjermbilde

5 XXL

Den største sportskjeden i Norden

XXL fører et par titalls sykkelhjelmer for barn på nett. Her får du kjøpt sykkelhjelm til barn fra merker som Scott, Hamax, Bell, samt et par andre merker. Utvalget kan sorteres etter farge, pris, størrelse, bruksområde og mer. En del av hjelmene kommer i flere farger.

Pris: 200 - 900 kr Fri frakt: Over 1.000 kr* Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna
Besøk Info
Obs skjermbilde

6 Obs

Stormarkedskjede med litt av "alt"

Obs fører noen titalls sykkelhjelmer for barn på nett. Her får du kjøpt sykkelhjelm til barn fra merker som Bell, Merida, Briko, også videre. Utvalget kan sorteres etter farge, størrelse, vare-merke, popularitet, pris og mer. Merk at ikke alle sykkelhjelmene er tilgjengelige for kjøp. Du kan imidlertid enkelt se hvilke av modellene er som er tilgjengelige på nett, i butikk eller ikke i det hele tatt. For øyeblikket er en del av hjelmene ikke lagerførte.

Pris: 100 - 900 kr Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort
Besøk Info
Sport1 skjermbilde

7 Sport1

Fokus på ski, løp, sykkel og friluft

Sport1 har i underkant av 10 sykkelhjelmer for barn i sitt utvalg på nett. Dersom du drar til en av denne sportskjedens butikker, har du sannsynligvis flere hjelmer å velge blant. Her kan du nemlig huke av for hvilke sykkelhjelmer som kan bestilles og kjøpes direkte på nett eller ei. Samtlige av disse sykkelhjelmene for barn er fra Lazer.

Pris: 400 - 750 kr Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort, Gavekort, Vipps
Besøk Info
Sportamore skjermbilde

8 Sportamore

Nordens største sportsbutikk på nett

På Sportamore kan du velge blant et mindre utvalg av sykkelhjelmer for barn. Det kan være litt styrete å finne frem her. I tillegg til en vanlig meny, kan du nemlig også filtrere utvalget: Først ved å huke av for ønsket sport og deretter ved å huke av for ønsket utstyr. Uansett, her får du kjøpt sykkelhjelm for barn fra Bell, Abus, K2 og et par andre merker.

Pris: 300 - 1.000 kr Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna, PayPal
Besøk Info