Fra vårt nettverk:

Lån & Kreditt

Treningspartner skjermbilde

4 Treningspartner

Apparater for både styrke og kondisjon

Totalt har Treningspartner et par titalls trimsykler i utvalget. Her kan du nemlig velge blant ergometersykler og spinningsykler. Finn ditt kjøp blant merker som Abilica, Masterfit, Sole eller noen av de andre merkene i utvalget. Merk at enkelte av trimsyklene kan være ute av lager, noe som kan medføre økt leveringstid. I tillegg til å drive på nett, har Treningspartner også fysiske lokaler i Lier, der du kan prøve ut produktene deres før et eventuelt kjøp.

Pris: 5.500 - 40.000 kr Fri frakt: Over 1.000 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna
Besøk Info
X-life skjermbilde

5 X-life

30 dagers åpent kjøp

X-life har omtrent 10 ergometersykler i sitt utvalg. Her kan du kjøpe ergometersykkel fra varemerkene Abilica, Masterfit, Nordic, Tunturi, og X-Erfit. Merk at denne nettbutikken kan friste med rask levering, gratis bytte, og ikke minst lav grense for fri frakt.

Pris: 3.000 - 12.000 kr Fri frakt: Over 800 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna
Besøk Info
Sportsmaster skjermbilde

6 Sportsmaster

Spesialist med 19 års erfaring

Sportsmaster har et visst utvalg av både ergometersykler, spinningsykler og airbikes. Velg din modell blant merker som Life Fitness, Assault Fitness, Xebex, også videre. Merk at denne nettbutikken tilbyr montering for deg som bor i Oslo eller Bergen. Prisene kan variere, så ta kontakt med Sportsmaster for et uforpliktende tilbud.

Pris: 3.900 - 26.500 kr Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna, Vipps
Besøk Info
XXL skjermbilde

7 XXL

Den største sportskjeden i Norden

XXL har et par trimsykler i sitt utvalg på nett. Har en egen kategori kalt Trimsykler, hvor du kan velge blant et par modeller fra Abilica og Titan Life, men har også noen spinningsykler fra samme merker. Du kan sortere utvalget etter hvorvidt trimsyklene har computer, håndpuls, justerbart sete og mer. Merk at her får du 30 dagers prisløfte.

Pris: 3.000 - 9.000 kr Fri frakt: Over 1.000 kr* Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna
Besøk Info
Obs skjermbilde

8 Obs

Stormarkedskjede med litt av "alt"

Obs tilbyr noen få trimsykler på nett. Her kan du kjøpe trimsykkel fra varemerkene Titan Life og Reebok. Et par av modellene er vurdert av tidligere kunder. Merk at enkelte av trimsyklene kan være ute av lager. Du kan imidlertid enkelt se hvilke av modellene er som er tilgjengelige for kjøp fra nett, i butikk eller som er helt ute av lager for øyeblikket.

Pris: 4.000 - 7.000 kr Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort
Besøk Info