iApoteket.no info

Fornøyde kunder

iApoteket.no skjermbilde Fri frakt: Over 500 kr Betal med: Bankkort, Vipps Sender fra: Norge Retur: 14 dagers angrerett* Prismatch: Nei Besøk iApoteket.no

Firmaet Danmarksplass Apotek AS har ett fysisk apotekutsalg. Det ligger i Bergen. I denne artikkelen skal vi imidlertid se nærmere på nettbutikken deres, iApoteket.no.

Et helt ordinært nettapotek

Produktvurderinger på iapoteket.no
Mange av produktene på iApoteket.no har verifiserte brukervurderinger.

iApoteket.no har et utvalg som er typisk for et apotek. «Kosttilskudd» er en av kategoriene med et godt og variert utvalg. Her finner man blant annet produkter som: Kosttilskudd for barn, rosenrotkapsler, hvitløkskapsler, ulike fiskeoljeprodukter og en del ulike næringsdrikker.

«Hud og kroppspleie» er en annen kategori med stort utvalg. Her får man tak i produkter som: Sjampo for tørr hodebunn, ansiktssåpe for uren hud og leppepomader.

En annen type produkter man finner i denne kategorien er sminke, som antagelig burde ha fått sin egen kategori. Om man leter spesifikt etter sminke må man nemlig tråle seg gjennom en haug av andre produkter først. En del nettbutikker pleier å oppgi omtrentlig størrelse på vareutvalget, enten i søkefeltet eller rett og slett som en frittstående tekst. Dette er ikke tilfellet her. Hvorvidt utvalget overgår noen av konkurrentene er derfor vanskelig å anslå.

For øvrig har iApoteket.no også et mindre utvalg av sexleketøy, blant annet noen vibratorer.

Mangelfull informasjon

På forsiden kan man lese følgende: «Opptil 50 % billigere enn fysiske apotek». Hvilke varer eller produktkategorier dette eventuelt gjelder er ikke spesifisert. Teksten lenker heller ikke videre til en underside med ytterligere informasjon som den gjerne kunne gjort.

Enhver nettbutikk bør dessuten ha en Om oss-side. Først og fremst virker en slik tekst tillitsvekkende. Samtidig gir en slik side rom for ytterligere informasjon som kan komme kunden til  gode. En slik side finnes dessverre ikke på denne nettbutikken. En del av informasjonen brukt i denne artikkelen ble funnet på ulike andre steder på nettsiden deres.

Kundevurderinger

iApoket.no benytter seg av en tjeneste hvor kundene kan vurdere nettbutikken deres. Her har de fått flere hundre anmeldelser og ligger tett opp mot høyeste score. I tillegg har iApoteket.no åpnet opp for vurderinger angående enkeltprodukter. Dette er en veldig kjekk funksjon som kan bidra med ekstra informasjon i forkant av kjøp. Gode vurderinger fra andre kunder kan virke langt mer overbevisende enn enhver salgstekst. Vanlig pris for frakt, uansett størrelse, er for øvrig 59 kr. Reseptbelagte legemidler må imidlertid hentes på posten.

Angrerett

* Angreretten gjelder ikke for legemidler eller medisinsk forbruksmateriell.

Besøk iApoteket.no

Kontakt iApoteket.no

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 55591500