Lovetoys.no info

Mer enn 35.000 produkter

Sponset nettbutikk. Les mer.
Lovetoys.no skjermbilde Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna, PayPal, Vipps Retur: 14 dagers returrett (ikke inkl. frakt) Prismatch: Ja (i 7 dager)

Denne nettbutikken er 100 % norskeid, og har lager i Sarpsborg. Lovetoys.no skriver selv at de har markedets raskeste leveringstid. Nettbutikken tilbyr sexleketøy, sexy undertøy og lignende produkter.

Kun greit utvalg av sexleketøy

Lovetoys.no har nok ikke det største utvalget av sexleketøy. Det er utvalget av vibratorer som er best, med flere titalls produkter å velge blant. Ellers har nettbutikken dildoer, analkuler, butt plug-er, og den slags. For menn finnes det også et visst utvalg av penisringer og fleshlight-produkter, men utvalget av sexleketøy for kvinner er nok hakket bedre.

Rensemidler og erotiske spill

Rensemidler for sexleketøy er alltid kjekt. Det samme gjelder glidemidler og batterier. Nettbutikken har også et mindre utvalg av SM-produkter (fetisj-produkter), blant annet masker og hetter, håndjern, pisker og den slags.

For par, har Lovetoys.no også noen erotiske spill – blant annet terning med flere sexposisjoner, samt flere brettspill – blant annet «1000 sex games». Til slutt kan det neves at nettbutikken også har et mindre utvalg av spiselig undertøy, og godteri formet som peniser.

Best på sexy undertøy/kostymer

Sexy kostymer.
Noen av de sexy og lekne kostymene i utvalget på Lovetoys.no.

Det har kommet stadig flere sexbutikker på markedet den siste tiden, og deriblant også en del helt norske nettbutikker. Vil alle klare seg på sikt? Lovetoys.no utmerker seg først og fremst ved sitt utvalg av sexy undertøy. De har faktisk en egen kategori for dette. En stor del av dette utvalget kan defineres som sexy kostymer.

I tillegg til typiske, sexy undertøysplagg – som babydolls og nettingstrømpebukse – får du også kjøpt masker, fløyelshansker, samt et par titalls ulike kostymer. Lovetoys.no har imidlertid størst utvalg av strømper og leggings.

Diskré levering

De fleste sexbutikker har vel skjønt at de aller fleste kunder ønsker seg en anonym forsendelse når det gjelder bestilling av erotiske produkter. Dette har også Lovetoys.no forstått. Husk at denne nettbutikken har lager i Sarpsborg, derfor medfølger verken toll, moms eller andre avgifter som gjelder ved bestilling av pakker fra utlandet.

Kontakt Lovetoys.no

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 69520091

TF Bank
re:member