Lyko info

Enormt utvalg og hyggelige priser

Faktasjekket: 08.08.2022

Lyko skjermbilde Fri frakt: Over 300 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Qliro, Vipps Retur: 14 dagers gratis angrerett Prismatch: Nei Besøk Lyko

Lyko er en nettbutikk som blant annet tilbyr varer relatert til skjønnhet og kroppspleie. Sminke, parfyme, hårpleieprodukter, kremer og kosttilskudd er noen av varegruppene du vil finne i denne nettbutikken. Lyko har for øvrig også fysiske butikker i både Norge og Sverige.

Markedets bredeste sortiment?

Lyko skriver selv på nettsiden at de tilbyr «markedets bredeste sortiment online». Om det er sant eller ei vites ikke, men det som er sikkert er at utvalget deres er enormt når det gjelder varekategorier som sminke, parfyme, hårpleie, hudpleie og kroppspleie. Totalt ligger utvalget på mer enn 50.000 produkter. Det skal også nevnes at mange av varekategoriene har et godt utvalg av rimelige alternativer. Lyko fører blant annet en god del billig parfyme og billig sminke, samt et mindre utvalg av billige smykker.

Bestselgende hair extensions: Rapunzel er et populært merke i denne kategorien.

Profesjonelle hår- og hudpleieprodukter

La oss videre ta en titt på hår- og hudpleieproduktene til Lyko. Kategorien Hårpleie består alene av mer enn 12.000 produkter, slettes ikke verst.

Her får du kjøpt hårfargemidler, blekemidler, krølltenger, rettetenger, samt mange andre hårprodukter. I tillegg må vi trekke frem hair extensions, som Lyko har et godt utvalg av, med et par hundre ulike hair extensions du kan velge blant (se noen av bestselgerne på bildet).

Kategorien for hudpleie er det heller ingenting i veien med. Også her kan du velge blant godt over 10.000 ulike produkter, enten du er på jakt etter ansiktskremer, dag-kremer, solkremer, serumer, ansiktsmasker, kroppsoljer, selvbruningskremer eller noe annet.

Megastort utvalg av sminke

Sminke er imidlertid den største kategorien i denne butikken. Lyko har faktisk mer enn 25.000 forskjellige sminkeprodukter i denne kategorien. Du kan virkelig bare scrolle og scrolle i en halv evighet før du har sett igjennom all sminken de selger. Her får du kjøpt «alt» som har med sminke å gjøre. I tillegg kan du velge blant både rimelige og mer eksklusive alternativer.

Det øvrige utvalget

Lyko har imidlertid flere varetyper i utvalget. Dette inkluderer blant annet elektriske tannbørster, sexleketøy, epilatorer, produkter relatert til fotpleie og hårfjerning, også videre. For menn er det også nok av produkter å boltre seg i, selv om utvalget totalt sett er dårligere. Barberingsverktøy, skjeggolje, skjeggfarge, parfyme og deodoranter er noen av produktene du finner her.

En litt overraskende kategori hos Lyko er kosttilskudd. Denne varekategorien brukes ikke aktivt i markedsføringen og regnes nok som en mindre essensiell del av markedsføringen deres. Betakaroten og hårvitaminer er eksempler fra utvalget av kosttilskudd.

Kundeklubben Club Lyko

Denne kundeklubben gir – i likhet med mange andre kundeklubber – poeng på alle kjøp. Disse poengene kan gjøres om til ekte penger, som du deretter kan handle for. Club Lyko gir også tilgang til skjønnhetsforumet Lyko Social i tillegg til en del andre fordeler.

Betingelser

Som oppgitt tilbyr Lyko gratis frakt ved kjøp på 300 kr eller mer. Dette gjelder kun om du velger hjemlevering som fraktmetode. Om du velger å hente pakken på poststed vil frakten koste 69 kr. Alle kjøp under 100 kr vil medføre 49 kr i frakt. Det er også verdt å merke seg at alle prisene på Lyko har både toll og MVA inkludert.

Besøk Lyko

Sosiale Medier

Du kan følge Lyko på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Lyko

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 23651460