Lyko info

Enormt utvalg og hyggelige priser

Faktasjekket: 20.07.2021

Lyko skjermbilde Fri frakt: Over 300 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura Retur: 14 dagers angrerett (inkl. frakt) Prismatch: Nei Besøk Lyko

Lyko er en nettbutikk som blant annet tilbyr varer relatert til skjønnhet og kroppspleie. Sminke, parfyme, hårpleieprodukter, kremer og kosttilskudd er noen av varegruppene du vil finne i denne nettbutikken. Lyko har for øvrig også fysiske butikker i både Norge og Sverige.

Markedets bredeste sortiment?

Lyko skriver selv på nettsiden at de har: «Markedets bredeste sortiment online». Om det er sant eller ei vites ikke, men det som er sikkert er at utvalget deres er enormt når det gjelder varekategorier som sminke, parfyme, hårpleie og hudpleie. Har også en god del billig parfyme og billing sminke i utvalget.

Profesjonelle hår- og hudpleieprodukter

I hårpleiekategoriene deres, med over 12.000 produkter, finner du over 2.400 sjampoer og balsamer, 600 hårsprayer, 300 hårfargeprodukter, 100 hårfønere, 100 rettetanger og mye mer. Hudpleiekategorien består av nærmere 12.00 produkter. Her kan du for eksempel velge blant 1.800 dagkremer, 600 ansiktsvann, 400 selvbruningsprodukter og 500 solfaktorer. Lyko fører også dermatologiske og profesjonelle hudpleieprodukter.

Megastort utvalg av sminke

Bildet er hentet fra foundation-kategorien på Lyko.no
Legg merke til hvor godt utvalg Lyko har av ulike typer sminke, blant annet allergivennlige typer.

Sminke er den største kategorien i denne butikken. De har faktisk nærmere 24.000 forskjellige sminkeprodukter. Du kan virkelig bare scrolle og scrolle i en halv evighet før du har sett igjennom all sminken de selger.

Filtrer og finn riktig produkt

Heldigvis så gjør filteret deres det enkelt å finne relevante produkter. Du kan filtrere etter hudtype, kategori, emballasje (for eksempel travel size eller gavepakker), prisgruppe og varemerke. Du kan også filtrere søk etter varer som er parfymefri, parabenfrie, veganske og økologiske.

Litt diverse

Hovedkategorien Skjønnhetsapoteket har også et godt og variert utvalg. Her finner du alt fra intimprodukter, som tannbørster og tannblekingssystemer, til produkter relatert til fotpleie og hårfjerning. For menn er det også nok av produkter å boltre seg i, selv om utvalget totalt sett er dårligere. Barberingsverktøy, skjeggolje, skjeggfarge, parfyme og deodoranter er noen av produktene du finner her.

Lyko har også et visst utvalg av smykker, hvorav de aller fleste kan sies å være ganske billige smykker. Øredobber til under 100 kr og halskjeder til under 200 kr er eksempler på dette.

En litt overraskende kategori hos Lyko er kosttilskudd. Denne varekategorien brukes ikke aktivt i markedsføringen og regnes nok som en mindre essensiell del av markedsføringen deres. Betakaroten og multivitamin er eksempler fra utvalget av kosttilskudd.

Kundeklubben Club Lyko

Denne kundeklubben gir – i likhet med mange andre kundeklubber – poeng på alle kjøp. Disse poengene kan gjøres om til ekte penger, som du deretter kan handle for. Club Lyko gir også tilgang til skjønnhetsforumet Lyko Social i tillegg til en del andre fordeler.

Betingelser

Som oppgitt tilbyr Lyko gratis frakt ved kjøp på 300 kr eller mer. Dette gjelder kun om du velger hjemlevering som fraktmetode. Om du velger å hente pakken på poststed vil frakten koste 69 kr. Alle kjøp under 100 kr vil medføre 49 kr i frakt. Det er også verdt å merke seg at alle prisene på Lyko har både toll og MVA inkludert.

Besøk Lyko

Sosiale Medier

Du kan følge Lyko på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Lyko

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 23651460