MegaFlis

Over 1 million kunder

MegaFlis skjermbilde Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna, Vipps. Sender fra: Norge. Retur: 30 dagers returrett (ikke inkl. frakt). Prismatch: Nei. Besøk MegaFlis

MegaFlis ble etablert allerede i 1997. Tanken var å tilby et bredt utvalg kvalitetsvarer – til så lave priser som mulig. MegaFlis fører i dag produkter innen varekategorier som verktøy, VVS, oppussing, kjøkken, baderom og mer.

Over 10.000 varer

Det står skrevet på nettsiden at MegaFlis har over 10.000 varer, noe som bør vitne om stor variasjon og bredde i utvalget. Mye av sortimentet til MegaFlis er relatert til oppussing, enten det er snakk om fliser, MDF-plater, verktøy, festemateriell – eller noe annet. Utvalget her er også bra. For øvrig har MegaFlis en del billige fliser, med rundt 40 fliser som koster mindre enn 100 kr per kvadratmeter.

Dusjkabinett, badekar, urinal, toalettsete, speil og baderomsmøbler: Dette er bare noen av produktene du vil finne i Baderoms-kategorien. Her vil du også finne våtromsplater, avløpsdeler, baderomsvifter og lignende.

Utvalget av belysning er tipp topp: I tillegg til alle slags vanlige lamper, som bord-, vegg-, stå- og taklamper, har MegaFlis også en del pærer, arbeidslamper, lysspeil, downlights og lignende produkter. Har en del billige lamper i utvalget, i prisklassen 200-300 kr.

Bildet viser noen av varmepumpene i utvalget til MegaFlis
MegaFlis har varmepumper fra Panasonic og Mitsubishi. Her ser du 3 av dem.

MegaFlis har også et godt utvalg av VVS. Blant annet har nettbutikken 8 ulike varmepumper, i prisklasser fra 11.000 til 18.500. Varmtvannsberedere, radiatorer, ovner og varmekabler er eksempler på andre produkter innen denne kategorien. MegaFlis har også et par billige dusjkabinett i utvalget.

Når det gjelder elektronikk, bortsett fra kjøkkenmaskiner og elektronikk som hører under andre varekategorier, har MegaFlis mest produkter knyttet til oppussing og hjemmefiksing. Utvalget inkluderer festemateriell, støpsler, stikkontakter, skjøteledninger og den slags.

Av kjøkkenprodukter byr utvalget på kjøkkenvasker og -armatur, kjøkkenvifter, panelplater og fliser til kjøkkenet. I tillegg har nettbutikken en del kjøkkenapparater, som blant annet vannkokere og stavmiksere.

Ellers bør det også nevnes at utvalget av verktøy er helt supert. Her finner du alt fra håndverktøy til detektorer – og alt i mellom. Utvalget av hageprodukter er litt svakere, men MegaFlis henger tydeligvis med i tidene – for utvalget byr blant annet på noen få robotgressklippere.

Leveringspriser

For 99 kr tilbyr MegaFlis levering til et utleveringssted nær deg, via tjenesten MyPack. MegaFlis tilbyr også hjemlevering, fra 333 kr.

Besøk MegaFlis

Sosiale Medier

Du kan følge MegaFlis på disse sosiale nettverkene.

Kontakt MegaFlis

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 66853180