Sportamore Outlet

Kjente merkevarer til lave priser

Sportamore Outlet skjermbilde Fri frakt: Over 799 kr. Betal med: , , . Retur: 30 dagers åpent kjøp (ikke inkl. frakt). Prismatch: Ja. Besøk Sportamore Outlet
0,0 rating
0 av 5 stjerner (0 omtaler)

Denne nettbutikken tilbyr klær og andre produkter relatert til sport og trening. Sportamore Outlet eksisterer kun på nett, og mener selv at de tilbyr de beste varene på markedet til markedets beste vilkår. Akkurat dét poenget er mye brukt blant nettbutikker, men det ligger da en sannhet i det hele. Uten fordyrende mellomledd kan man jo ofte senke prisene. Det ligger jo tross alt i navnet. Med Outlet sikter man nemlig til en butikk som selger billige varer

Fokus på klær

Sportamore Outlet har et godt utvalg av klær, både for dame, herre og barn. Her finner man for eksempel standard type treningstøy, som sports-BH, treningsdress, shorts og singlet. Samtidig har Sportamore Outlet også regntøy og ullundertøy. Utvalget av sko er også temmelig bra. Her kan blant annet finne fotballsko, golfsko, gummistøvler, treningssko og tennissko. Utvalget byr dessuten på massevis av billige sko, for både damer, herrer og barn.

Bildet viser et utsnitt fra Sportamoreoutlet.no
Sportamore Outlet har mange rimelige produkter i sitt vareutvalg.

Fokuset ligger nok på klær, for utvalget i de øvrige kategoriene er ikke alltid like imponerende. Under en av hovedkategoriene, nemlig «Sporter», er det listet opp en lang rekke med ulike sporter. Det ser jo utvilsomt lovende ut, men enkelte kan nok bli skuffet: En del av kategoriene har nemlig bare ett eller noen få produkter.

Har likevel generelt et godt utvalg av treningstøy. En del av utvalget er også billig treningstøy.

Det finnes mange merkevarer på denne nettbutikken. Flere av de aller største merkevarene innen sport og trening er representert: Adidas, Asics, Nike, Puma, også videre.

Store mål

Noen uttalte mål fra Sportamore Outlets side, er at de ønsker å ha markedets beste merkeportefølje, størst mulig vareutvalg og markedets beste kundeservice. Den oppmerksomme leser vil muligens bemerke seg at Sportamore Outlet altså ikke har som mål å ha markedets beste vareutvalg.

En annen nettbutikk fra samme selskap (Sportamore AB), nemlig Sportamore, har over 25.000 produkter i sitt vareutvalg. Sportamore Outlet har derimot kun 6.000 produkter. Samtidig begrenses jo antagelig utvalget når fellesnevneren er at varene skal være rimelige.

Ellers

Det er verdt å merke seg at både frakt og retur av varer kun medfører en ekstrautgift på 49 kr. Ellers byr Sportamore Outlet på 30 dagers åpent kjøp, og leverer som regel varene innen 2-6 arbeidsdager.

Besøk Sportamore Outlet

Sosiale Medier

Du kan følge Sportamore Outlet på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Sportamore Outlet

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 21980980

Sportamore Outlet Omtaler

Ønsker du å skrive en omtale on denne nettbutikken? Bli med i dag!

Det er ingen som har skrevet omtaler om denne nettbutikken enda.