Villakids

Stilige produkter for småbarn

Villakids Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura. Retur: 14 dagers angrerett (ikke inkl. frakt). Prismatch: Nei.
0,0 rating
0 av 5 stjerner (0 omtaler)

Villakids er en relativt fersk nettbutikk: De startet nemlig opp i 2018. Villakids fokuserer på interiør, møbler, utstyr, leker og noe klær – kun for barn. For øvrig ligger nok fokuset på Villakids på babyer og småbarn.

Særpregede barnemøbler

La oss se nærmere på møbelutvalget til Villakids. Underkategoriene Villakids opererer med her, er som følger: Senger, Skap/Kommode, Småmøbler og Sengegavler. Utvalget totalt ligger på omtrent 30 produkter, ikke all verdens med andre ord.

Men kan man egentlig forvente mer av en såpass fersk nettbutikk, som i tillegg er en typisk nisjebedrift? Dessuten må ikke utvalget alltid være så omfattende, spesielt hvis varene skiller seg ut. Og akkurat dét kan man trygt si at Villakids har lykkes med. Her finner man nemlig flere ganske unike og særpregede møbler. Her finner man blant annet senger formet som fotballmål og hus (se bildet).

Bildene viser noen av barnemøblene til salgs på Villakids.no
Villakids har barnesenger som virkelig skiller seg ut.

Barneinteriør

Utvalget av barneinteriør dekker en rekke ulike underkategorier. Her får man tak i tekstiler, som tepper, sengetøy og lekematter, men også diverse veggdekor, som plakater, wallstickers og høydemålere. Også lamper, sengehimler og hengende pynt inngår i interiørutvalget deres.

Utstyr for babyer og småbarn

Baby- og juniornest, smokker, smekker, kosekluter, sekker og vognpynt er noe av baby- og småbarnsutstyret man finner på Villakids. Barnevogner inngår også i dette utvalget. Utvalget av barnevogner er begrenset til 4 ulike produkter, men til gjengjeld dekker disse barnevognene to ulike prisklasser: Fra en barnevogn til en relativt rimelig pris (2.999 kr), til en barnevogn av langt høyere kvalitet (16.999 kr).

 Fra kosedyr til elektriske biler

Elektriske biler for småbarn har vært i vinden de siste årene. Villakids har flere modeller å velge blant, både biler formet som sportsbiler, men også politibiler og brannbiler. Ellers har Villakids også en rekke andre typer leker: Stableklosser, dukker, gyngehester, instrumenter, lekekjøkken, kostymer og leketelt – bare for å nevne noe.

Bittelite utvalg av klær

Barneklær er nok ikke den mest prioriterte varegruppen til Villakids, for her er ikke utvalget så omfattende. Kjoler, jumpsuits, stjernewrap og sokker utgjør underkategoriene, hvor hver av disse kun har noen få produkter. Er det klær man er ute etter, bør man heller besøke nettbutikker som Babyshop.no, som har et langt bedre utvalg av barneklær.

En råd tråd

Utvalget til Villakids ser ut til å være nøye utplukket. Man får en følelse av sammenheng når det kommer til det estetiske: Myke pastellfarger er noe som går igjen i de fleste produktene deres.

Kontakt Villakids

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Villakids Omtaler

Del dine erfaringer

Du må være innlogget for å kunne skrive omtaler.

Det er ingen som har skrevet omtaler om denne nettbutikken enda.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar