Bydue skjermbilde

3 Bydue

Spesialist på el-sparkesykler

Bydue er en spesialist innen el-sparkesykler og tilbyr el-sparkesykler av god kvalitet. Du vil altså ikke finne de aller billigste modellene her. Den billigste el-sparkesykkelen er en modell til 6.800 kr (Bydue S1). Du får også fri frakt ved kjøp av el-sparkesykler her. Bydue tilbyr også prøvekjøring og reparasjon av el-sparkesykler. Tilbyr lovlig sperre på 20 km/t på modellene, men disse kan også kjøpes uten sperre og da kan da oppnå topphastigheter på 60 km/t.

Pris: 6.800 - 15.000 kr Fri frakt: På el-sparkesykler Betal med: Apple Pay, Bankkort
Besøk Info
Fra vårt nettverk:

Lån & Kreditt

RobotEksperten skjermbilde

4 RobotEksperten

Flere typer husroboter

RobotEksperten har flere billige el-sparkesykler i utvalget. Barna har et par modeller å velge blant, hvorav den billigste koster 1.500 kr. Når det gjelder billige el-sparkesykler for voksne, har du blant annet flere valg til rundt 2.000 kr. Topphastighetene varierer fra 12 km/t og opptil 25 km/t. Sjekk gjerne de skriftlige vurderingene som tidligere kjøpere har lagt igjen.

Pris: 1.500 - 10.800 kr Fri frakt: Over 500 kr Betal med: Bankkort, Bankoverføring, Delbetaling, Faktura, Klarna
Besøk Info
Obs skjermbilde

5 Obs

Stormarkedskjede med litt av "alt"

Obs tilbyr nærmere 10 el-sparkesykler på nett. Den billigste el-sparkesykkelen koster kun 1.500 kr. De nest billigste modellene ligger til 5.000 kr. Her får du kjøpt el-sparkesykkel fra merker som Ninebot, E-Way og Gobber. Merk at ikke alle modellene nødvendigvis er lager-førte på nett. De fleste av el-sparkesyklene har en topphastighet på 20 km/t. Et par av modellene er for øvrig vurdert av tidligere kjøpere.

Pris: 1.500 - 8.000 kr Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort
Besøk Info
Coolshop skjermbilde

6 Coolshop

Variert utvalg og gunstige vilkår

Coolshop fører nærmere 10 billige el-sparkesykler for barn. Her får du kjøpt el-sparkesykler fra Razor og Outsiders. Modellene har topphastigheter fra 12-16 km/t. Velg blant sorte, rosa eller flerfargede modeller. Legg også merke til at du får gratis frakt her.

Pris: 1.300 - 3.000 kr Fri frakt: Over 269 Betal med: Bankkort, Faktura, Klarna
Besøk Info
Elkjøp skjermbilde

7 Elkjøp

En av Nordens største elektrokjeder

Elkjøp fører nærmere 10 el-sparkesykler på nett. De billigste el-sparkesyklene ligger til under 4.000 kr. Kun enkelte av modellene er tilgjengelige på nett, de øvrige må kjøpes i butikk. Her får du kjøpt el-sparkesykkel fra merkene Segway, E-way, SoFlow og E-Free. Alle modellene har en topphastighet på 20 km/t, og flere av dem er vurdert av tidligere kjøpere.

Pris: 3.000 - 10.000 kr Fri frakt: Over 1.000 kr Betal med: Apple Pay, Bankkort, Gavekort, PayPal, Vipps
Besøk Info
NetOnNet skjermbilde

8 NetOnNet

Det meste av hjemmeelektronikk

NetOnNet fører noen få el-sparkesykler på nett, inkludert en modell for barn, som er den billigste i utvalget. Ellers har voksne også et par valg til under 5.000 kr. Her kan du kjøpe sparkesykkel fra merkene Freev og Navee. Et par av modellene er vurdert av tidligere kjøpere. Topphastighetene varerier fra 20 km/t til 25 km/t. Enkelte av modellene er ikke nødvendigvis lagerførte på nett, men må i stedet kjøpes i butikk.

Pris: 2.500 - 8.000 kr kr Fri frakt: Ja* Betal med: Delbetaling, Faktura, Gavekort, Vipps
Besøk Info
XXL skjermbilde

9 XXL

Den største sportskjeden i Norden

XXL fører kun noen få el-sparkesykler på nett. Dette utvalget byr på 2 forholdsvis billige el-sparkesykler, som begge koster under 5.000 kr. Her får du kjøpt el-sparkesykkel fra merkene Segway, Nordic og Micro. De fleste el-sparkesyklene passer både for ungdom og voksne. Disse modellene har en topphastighet som varierer fra 20 km/t til 25 km/t.

Pris: 4.000 - 11.000 kr Fri frakt: Over 1.000 kr* Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna
Besøk Info