Fra vårt nettverk:

Lån & Kreditt

Trademax skjermbilde

4 Trademax

"Alt" til hjemmet

Trademax har et godt utvalg av bassenger. Sjekk kategorien Basseng & Spa for å ta en nærmere titt. Fører blant annet 100 basseng, med både billige, enkle barnebasseng og mer solide høykvalitetsbasseng i utvalget. Fører også badestamper.

Pris: 600 - 52.000 kr Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura
Besøk Info
Obs skjermbilde

5 Obs

Stormarkedskjede med litt av "alt"

Obs har noen få basseng i sitt utvalg på nett. Her får du et nedgravd basseng med kapasitet på mer enn 38.000 liter. Har også noen andre, frittstående basseng med kapasitet på opptil 28.000 liter. Disse bassengene er fra Bestway og Pool Basic. Dette utvalget byr også på noe tilbehør, som pumper, bassengtrekk, filtersystem og mer.

Pris: 3.900 - 38.000 kr Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort
Besøk Info
NetOnNet skjermbilde

6 NetOnNet

Det meste av hjemmeelektronikk

NetOnNet har 5 bassenger i sitt utvalg. 2 av dem er såkalte spabad, og de øvrige er mer tradisjonelle basseng. Et av bassengene er utstyrt med stabile vegger og innebygget vann-rensing. Samtlige av bassengene er fra Bestway. Lensepumpe, et par renseroboter, pumper, og diverse tilbehør inngår også i dette utvalget.

Pris: 2.500 - 6.000 kr Fri frakt: Ja* Betal med: Delbetaling, Faktura, Gavekort, Vipps
Besøk Info
Clas Ohlson skjermbilde

8 Clas Ohlson

Variert og omfattende varesortiment

Dårlig utvalg av bassenger: Har kun et par ulike oppblåsbare basseng til i prisklassen 150-800 kr. Disse bassengene passer nok til barn, og er dessuten frittstående. Har imidlertid et visst utvalg av tilbehør og utstyr, blant annet: Rengjøringssett, filterballer og flytende klorfordeler.

Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort, Faktura, PayPal, Postoppkrav
Besøk Info
RobotEksperten skjermbilde

9 RobotEksperten

Flere typer husroboter

RobotEksperten tilbyr ikke basseng, men fører til gjengjeld en del ulike bassengroboter. Hensikten med disse robotene er å rengjøre bunnen av bassenget. Dette utvalget byr på modeller fra Hayward, BWT, Maytronics og Swim & Fun. Her kan du kjøpe modeller til under 2.000 kr, men også modeller til mer enn 20.000 kr.

Fri frakt: Over 500 kr Betal med: Bankkort, Bankoverføring, Delbetaling, Faktura, Klarna
Besøk Info