RobotEksperten skjermbilde

3 RobotEksperten

Flere typer husroboter

RobotEksperten tilbyr flere titalls el-sparkesykler. Her får du kjøpt el-sparkesykkel fra en rekke ulike merker, blant annet Segway, Xiaomi, Denver, Unagi og Wilfa. Mange av modellene er dessuten skriftlig vurdert og gitt stjernerangering av tidligere kjøpere. Topphastighetene på disse modellene varierer fra 12 til 25 km/t.

Pris: 1.500 - 10.800 kr Fri frakt: Over 500 kr Betal med: Bankkort, Bankoverføring, Delbetaling, Faktura, Klarna
Besøk Info
Fra vårt nettverk:

Lån & Kreditt

Elkjøp skjermbilde

4 Elkjøp

En av Nordens største elektrokjeder

Elkjøp fører nærmere 10 el-sparkesykler på nett. Her kan du kjøpe modeller fra merker som SoFlow, Segway og E-way. Mange av disse modellene har blitt vurdert og skriftlig anmeldt av kunder. Merk også at Elkjøp har mange av el-sparkesyklene tilgjengelig i en del av butikkene sine, mens enkelte modeller kun er tilgjengelige på nett.

Pris: 3.000 - 10.000 kr Fri frakt: Over 1.000 kr Betal med: Apple Pay, Bankkort, Gavekort, PayPal, Vipps
Besøk Info
Obs skjermbilde

5 Obs

Stormarkedskjede med litt av "alt"

Obs tilbyr nærmere 10 el-sparkesykler på nett. Her får du kjøpt el-sparkesykkel fra merker som Ninebot, E-Way og Gobber. Merk at ikke alle modellene nødvendigvis er lagerførte på nett. De fleste av disse el-sparkesyklene har en topphastighet på 20 km/t. Et par av disse modellene er for øvrig vurdert av tidligere kjøpere.

Pris: 1.500 - 8.000 kr Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort
Besøk Info
NetOnNet skjermbilde

6 NetOnNet

Det meste av hjemmeelektronikk

NetOnNet fører noen få el-sparkesykler på nett, inkludert en modell for barn. Her kan du kjøpe sparkesykkel fra merkene Freev og Navee. Et par av disse modellene er vurdert av tidligere kjøpere. Topphastighetene varerier fra 20 km/t til 25 km/t. Merk at enkelte av modellene ikke nødvendigvis er lagerførte på nett, men i stedet må kjøpes i butikk.

Pris: 2.500 - 6.200 kr Fri frakt: Ja* Betal med: Delbetaling, Faktura, Gavekort, Vipps
Besøk Info
Coolshop skjermbilde

7 Coolshop

Variert utvalg og gunstige vilkår

Coolshop fører noen ulike el-sparkesykler for barn. Disse modellene skal egne seg best for barn i alderen fra 6 til 10 år. Her får du kjøpt el-sparkesykkel fra merkene Razor og Outsiders. Merk at du får gratis frakt ved kjøp av en av disse el-sparkesyklene. I tillegg bør du vite at Coolshop tilbyr prismatch på sine varer.

Pris: 1.300 - 2.100 kr Fri frakt: Over 269 Betal med: Bankkort, Faktura, Klarna
Besøk Info
XXL skjermbilde

8 XXL

Den største sportskjeden i Norden

XXL har kun noen få el-sparkesykler i sitt utvalg på nett. Her får du kjøpt el-sparkesykkel fra merkene Segway, Nordic og Micro. De fleste el-sparkesyklene passer både for ungdom og voksne. Disse modellene har en topphastighet som varierer fra 20 km/t til 25 km/t.

Pris: 4.000 - 11.000 kr Fri frakt: Over 1.000 kr* Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna
Besøk Info