RobotEksperten skjermbilde

2 RobotEksperten

Flere typer husroboter

RobotEksperten tilbyr flere titalls el-sparkesykler for voksne. Her får du kjøpt el-sparkesykkel fra en rekke ulike merker, blant annet Segway, Xiaomi, Denver, Unagi og Wilfa. Mange av modellene er dessuten skriftlig vurdert og gitt stjernerangering av tidligere kjøpere. Topphastighetene på disse modellene varierer fra 12 til 25 km/t.

Pris: 1.500 - 10.800 kr Fri frakt: Over 500 kr Betal med: Bankkort, Bankoverføring, Delbetaling, Faktura, Klarna
Besøk Info
Fra vårt nettverk:

Lån & Kreditt

Elkjøp skjermbilde

4 Elkjøp

En av Nordens største elektrokjeder

Elkjøp fører nærmere 10 el-sparkesykler for voksne på nett. Merk at ikke alle modellene er tilgjengelige på nett, men må kjøpes i butikk. Her får du kjøpt el-sparkesykkel fra merkene Segway, E-way, SoFlow og E-Free. Samtlige av modellene har en topphastighet på 20 km/t. Det skal også nevnes at flere av modellene er vurdert av tidligere kjøpere.

Pris: 3.000 - 10.000 kr Fri frakt: Over 1.000 kr Betal med: Apple Pay, Bankkort, Gavekort, PayPal, Vipps
Besøk Info
Obs skjermbilde

5 Obs

Stormarkedskjede med litt av "alt"

Obs tilbyr nærmere 10 el-sparkesykler for voksne på nett. Her får du kjøpt el-sparkesykkel fra merker som Ninebot, E-Way og Gobber. Merk at ikke alle modellene nødvendigvis er lager-førte på nett. De fleste av el-sparkesyklene har en topphastighet på 20 km/t. Et par av modellene er for øvrig vurdert av tidligere kjøpere.

Pris: 1.500 - 8.000 kr Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort
Besøk Info
NetOnNet skjermbilde

6 NetOnNet

Det meste av hjemmeelektronikk

NetOnNet fører noen få sparkesykler for voksne. Her kan du kjøpe sparkesykkel fra merkene Freev og Navee. Et par av disse modellene er vurdert av tidligere kjøpere. Topphastighetene varerier fra 20 km/t til 25 km/t. Merk at enkelte av modellene ikke nødvendigvis er lagerførte på nett, men i stedet må kjøpes i butikk.

Pris: 2.500 - 6.200 kr Fri frakt: Ja* Betal med: Delbetaling, Faktura, Gavekort, Vipps
Besøk Info
XXL skjermbilde

7 XXL

Den største sportskjeden i Norden

XXL har kun noen få el-sparkesykler i sitt utvalg på nett. Her får du kjøpt el-sparkesykkel fra merkene Segway, Nordic og Micro. De fleste el-sparkesyklene passer både for ungdom og voksne. Disse modellene har en topphastighet som varierer fra 20 km/t til 25 km/t.

Pris: 4.000 - 11.000 kr Fri frakt: Over 1.000 kr* Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna
Besøk Info