Fra vårt nettverk:

Lån & Kreditt

Skousen skjermbilde

5 Skousen

Ekspert på hvitevarer

Skousen fører flere titalls foodprosessorer på nett. Velg blant varemerker som Kenwood, Magimix, Bosch, og ellers et par andre merker. Her kan utvalget sorteres etter popularitet, omtale, effekt, størrelse, og mer. Basert på utvalget, samt at Skousen også tilbyr fri frakt og prismatch, anser vi dette som en av de beste nettbutikkene å kjøpe vannkoker fra.

Pris: 540 - 5.800 kr Fri frakt: Ja* Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Vipps
Besøk Info
Coolshop skjermbilde

6 Coolshop

Variert utvalg og gunstige vilkår

Coolshop tilbyr noen få foodprosessorer. Her får du kjøpt foodprosessor fra Kenwood, Philips, Ninja og KitchenAid. Samtlige av disse modellene selges med fri frakt inkludert i kjøpet. I tillegg opererer Coolshop med prismatch.

Pris: 600 - 1.800 kr Fri frakt: Over 269 Betal med: Bankkort, Faktura, Klarna
Besøk Info
NetOnNet skjermbilde

7 NetOnNet

Det meste av hjemmeelektronikk

NetOnNet har omtrent 10 foodprosessorer i utvalget. Disse modellene er fra Bosch, Hamilton Beach, OBH Nordica, Philips, Kenwood, og Sage. Merk at flere av foodprosessorene er vurdert av kunder, som har lagt igjen anmeldelser. Disse kan være nyttige å lese i forkant av et kjøp, slik at du lettere får et inntrykk av styrkene og svakhetene til produktet.

Pris: 580 - 5.500 kr Fri frakt: Ja* Betal med: Delbetaling, Faktura, Gavekort, Vipps
Besøk Info
Obs skjermbilde

8 Obs

Stormarkedskjede med litt av "alt"

Obs fører kun noen få foodprosessorer på nett. Her får du kjøpt foodprosessor fra Bosch, Braun og Tefal. Samtlige av disse foodprosessorene er temmelig billige. Du kan enkelt se hvilke av foodprosessorene som er tilgjengelige på nett eller som må hentes i butikk.

Pris: 700 - 1.200 kr Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort
Besøk Info