Fra vårt nettverk:

Lån & Kreditt

Skousen skjermbilde

5 Skousen

Ekspert på hvitevarer

Skousen er muligens en av de beste nettbutikkene når det kommer til kaffetraktere. Ikke bare er utvalget stort, med med mer enn 100 modeller du kan velge blant, men her får du også prismatch. Velg kaffetrakter blant varemerker som Moccamaster, Melitta, Philips, eller et av de andre merkene. Utvalget kan sorteres etter omtale, popularitet, og mer.

Pris: 300 - 12.500 kr Fri frakt: Ja* Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Vipps
Besøk Info
NetOnNet skjermbilde

6 NetOnNet

Det meste av hjemmeelektronikk

NetOnNet fører noen titalls kaffetraktere på nett. Her kan du kjøpe kaffetrakter fra Mocca-master, Electrolux, Smeg, og ellers en del andre merker. Mange av kaffetrakterne er vurdert av en rekke kunder, som har lagt igjen anmeldelser det kan være lurt å lese i forkant av et kjøp. De fleste modellene er tilgjengelige på nett, og kun noen få må kjøpes i butikk.

Pris: 200 - 2.900 kr Fri frakt: Ja* Betal med: Delbetaling, Faktura, Gavekort, Vipps
Besøk Info
Obs skjermbilde

7 Obs

Stormarkedskjede med litt av "alt"

Obs tilbyr et par titalls kaffetraktere i sitt utvalg på nett. Her kan du kjøpe kaffetrakter fra kjente varemerker som Melitta, Philips, OBH Nordica, Wilfa, Russell Hobbs, Moccamaster og Emerio. Du kan enkelt se hvilke av kaffetrakterne som kan kjøpes direkte på nett eller som må hentes i butikk (kan riktignok kjøpes via nettbutikken).

Pris: 400 - 2.300 kr Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort
Besøk Info