Skousen skjermbilde

1 Skousen

Ekspert på hvitevarer

Skousen fører noen titalls krølltenger på nett. Her får du blant annet kjøpt modeller fra vare-merker som OBH, Remington, Babyliss, og ellers et par andre merker. Utvalget kan sorteres etter omtale, popularitet, leveringstid, og mer. Merk også at Skousen tilbyr fri frakt, og ikke minst prismatch (laveste nettpris).

Pris: 330 - 1.800 kr Fri frakt: Ja* Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Vipps
Besøk Info
Coolshop skjermbilde

2 Coolshop

Variert utvalg og gunstige vilkår

Coolshop tilbyr et par titalls krølltenger. Her får du kjøpt krølltang fra merker som Remington, Babyliss, Beurer, OBH Nordica, også videre. Merk at denne nettbutikken både tilbyr fri frakt på krølltenger (gitt at ikke tilbud gir beløp som er lavere enn nedre beløpsgrense), samt også prismatch. Prismatchen innebærer at du ikke skal kunne finne krølltengene billigere noe annet sted på det norske nettmarkedet, i så fall kan du benytte deg av denne garantien.

Pris: 300 - 850 kr Fri frakt: Over 269 Betal med: Bankkort, Faktura, Klarna
Besøk Info
Fra vårt nettverk:

Lån & Kreditt

Med24.no skjermbilde

7 Med24.no

Stort utvalg av produkter for et sunnere liv

Med24.no har et par ulike krølltenger i utvalget. Her får du kjøpt krølltang fra Remington, Beurer og HH Simonsen. Legg også merke til den lave beløpsgrensen som gir deg fri frakt.

Pris: 500 - 1.700 kr Fri frakt: Over 499 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna
Besøk Info
Lyko skjermbilde

8 Lyko

Enormt utvalg og hyggelige priser

Lyko har mer enn 100 produkter i sin kategori for krølltenger. Svært variert utvalg med tanke på pris. Her kan du kjøpe krølltenger og bølgetenger fra merker som BaByliss, Remington, HH Simonsen og ellers et drøss av andre merker. Dette utvalget byr til og med på enkelte krøll-tenger som henholdsvis er fri for parabener, sulfater og silikon.

Pris: 370 - 4.800 kr Fri frakt: Over 300 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Qliro, Vipps
Besøk Info
Obs skjermbilde

9 Obs

Stormarkedskjede med litt av "alt"

Obs har for øyeblikket kun én krølltang på nett. Denne modellen, fra Remington, er utstyrt med et digitalt display og gir deg temperaturvalg på mellom 140-210°C. Merk at en del av varene til Obs ikke er lagerførte. Du kan imidlertid enkelt sjekke hvilke varer som er tilgjengelige på nett, i butikk eller ikke i det hele tatt (for øyeblikket).

Pris: 300 kr Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort
Besøk Info