Diamanthuset

Eksklusive smykker av edelstener

Fri frakt: Ja. Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort. Retur: 30 dagers angrerett (ikke inkl. frakt). Prismatch: Nei. Besøk Diamanthuset
0,0 rating
0 av 5 stjerner (0 omtaler)

Denne nettbutikken tilbyr smykker av de edleste metaller. Her får man kjøpt smykker med diamanter, gull, smaragder , rubiner og safirer. Diamanthuset er et familieselskap som ble startet i 2005. Siden den gang har selskapet vokst og har nå i dag fire fysiske butikker, i tillegg til nettbutikken.

Ok utvalg

Som nevnt er det smykker det går i her. Dette innebærer naturligvis alle de vanlige smykkene: Ringer, øredobber, armbånd, halssmykker, også videre. Diamanthuset har imidlertid også diverse bunadssmykker i sølv.

Utvalget er helt ok – til smykkebutikk å være. Utvalget inkluderer blant annet omtrent 300 ulike ringer, over 100 øredobber og omtrent 160 halssmykker.

Som nevnt innledningsvis har Diamanthuset også smykker i andre edelstener. Dette inkluderer også ametyst. Smykker laget med både hvitt og gult gull får man også kjøpt på Diamanthuset.

Topp kvalitet

Bildet viser noen av smykkene med edelstener, som man får kjøpt på Diamanthuset.no
Diamanthuset.no selger blant annet smykker med edelstener.

Diamanthuset må sies å være en av de mer eksklusive nettbutikkene som selger smykker. Det finnes nemlig en del nettbutikker som selger billige smykker – naturligvis da av langt billigere materialer. Dette gjelder blant annet nettbutikker som Jewelbox og AliExpress.

Diamanthuset er imidlertid en av nettbutikkene hvor man får kjøpt høykvalitetssmykker, i likhet med nettbutikker som Mestergull og Gullmagasinet.

Godt vurdert av kundene

Kundevurderinger gir ofte en god pekepinn på hvilken standard nettbutikken holder. Diamanthuset benytter seg av Facebook-rating, og har der oppnådd 4.5 av 5 mulige stjerner. Ikke verst.

Diamanthuset er for øvrig medlem i Norges Gullsmedforbund, og er godkjente Diamantgraderere. Når man kjøper smykker med diamant får man også med et diamantsertifikat.

Besøk Diamanthuset

Sosiale Medier

Du kan følge Diamanthuset på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Diamanthuset

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 38022540

Diamanthuset Omtaler

Del dine erfaringer

Du må være innlogget for å kunne skrive omtaler.

Det er ingen som har skrevet omtaler om denne nettbutikken enda.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar