Ferner Jacobsen info

Merkeklær på nett

Faktasjekket: 22.08.2021

Ferner Jacobsen skjermbilde Fri frakt: Over 999 kr Betal med: Avarda, Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Vipps Retur: 14 dagers åpent kjøp Prismatch: Nei

Ferner Jacobsen er en gammel og ærverdig motebutikk. Ferner Jacobsen ble etablert i 1916, og tilbyr både dame– og herreklær. Nettbutikken deres har vært i gang siden 2014. Her tilbyr Ferner Jacobsen også merkevarer som kun finnes på nett.

Høy produktkvalitet og kjente merkevarer

Felles for utvalget er at kvaliteten holder høy standard. Dette reflekterer prisene. Du finner enkelte dresser og frakker her som koster opp mot 20.000 kr.

Nettbutikken selger merkeklær fra en rekke kjente merker som Canada Goose, Parajumpers, Gant, Hugo Boss, Lacoste, Prada og mange flere.

Et begrenset, men eksklusivt utvalg

Bildet viser noen av kjolene og skjørtene i utvalget til Ferner Jacobsen
Stilige: Skjørt og kjoler av høy kvalitet

Totalt sett er ikke antallet klær veldig omfattende. Det er mer enn overkommelig å skumme gjennom samtlige produkter her, til motsetning fra en del andre nettbutikker som tilsynelatende har et evig antall produkter.

Dette med at utvalget er såpass overkommelig er kanskje en fordel? For enkelte vil det antagelig føles mer eksklusivt med et begrenset utvalg.

Klær og sko for både hun og han

Utvalget for herre byr på dresser, smoking, blazere, gensere, bukser, shorts, t-skjorter, undertøy og badetøy. Pique, badetøy, yttertøy og badekåper inngår også i utvalget.

En del accessoirer medfølger også, blant annet slips, caps, luer og belter. Utvalget av av herresko begrenser seg til rundt 100 ulike modeller, med blant annet sneakers, skinnsko, kalosjer, og boots og i utvalget.

Mye av det samme kan sies om utvalget for damene. Damene har imidlertid et par klesplagg i utvalget som kun gjelder dem. Spesielt er utvalget av kjoler og skjørt ganske bra, med god variasjon når det kommer til design.

Skoutvalget for damene inkluderer kun et par titalls ulike modeller, og byr blant annet på sneakers, vintersko og høyhælte sko.

Ferner Jacobsen har også en del vedlikeholdsprodukter for klær og sko. Dette inkluderer blant annet en del kremer og sprayer som skal bedre holdbarheten på klær og sko. Her får du også sett med kremer, børster og oljer for deg som liker å holde skinnskoene ved like.

Gavekort, angrerett og øvrig info

Her kan du kjøpe gavekort fra bare 100 kr og opp til hele 10.000 kr. Gavekortene kan brukes i alle deres fysiske butikker eller omgjøres til en rabattkode for bruk i nettbutikk. Gavekortet er gyldig i ett år.

Angreretten gjelder kun ett bytte. Hvis du ønsker å bytte flere varer vil du selv stå ansvarlig for frakt- og returkostnadene.

Fraktkostnaden for varer er 49 kr. De fysiske Ferner Jacobsen-butikkene finner du for øvrig i Oslo, Fredrikstad og på Fornebu.

Sosiale Medier

Du kan følge Ferner Jacobsen på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Ferner Jacobsen

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 48225163