Ferner Jacobsen

Merkeklær på nett

Ferner Jacobsen skjermbilde Fri frakt: Over 999 kr. Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Vipps. Sender fra: Norge. Retur: 14 dagers angrerett*. Prismatch: Nei.
0,0 rating
0 av 5 stjerner (0 omtaler)

Ferner Jacobsen er en gammel og ærverdig motebutikk. Ferner Jacobsen ble etablert i 1916, og tilbyr både dame– og herreklær. Nettbutikken deres har vært i gang siden 2014. Her tilbyr Ferner Jacobsen også merkevarer som kun finnes på nett.

Høy produktkvalitet og kjente merkevarer

Felles for utvalget er at kvaliteten holder høy standard. Dette reflekterer prisene. Du finner enkelte dresser og frakker her som koster opp mot 20.000 kr.

Netbutikken selger merkeklær fra en rekke kjente merker som Canada Goose, Parajumpers, Gant, Hugo Boss, Lacoste, Prada og mange flere.

Et begrenset men eksklusivt utvalg

Bildet viser noen av kjolene og skjørtene i utvalget til Ferner Jacobsen
Stilige: Skjørt og kjoler av høy kvalitet

Totalt sett er ikke antallet klær veldig omfattende. Det er mer enn overkommelig å skumme gjennom samtlige produkter her, til motsetning fra en del andre nettbutikker som tilsynelatende har et evig antall produkter.

Dette med at utvalget er såpass overkommelig er kanskje en fordel? For enkelte vil det antagelig føles mer eksklusivt med et begrenset utvalg.

Klær og sko for hun og han

Utvalget for herre byr på dresser, smoking, blazere, gensere, bukser, shorts, t-skjorter, undertøy og badetøy. Pique, badetøy, yttertøy og badekåper inngår også i utvalget.

En del accessoirer medfølger også, blant annet slips, caps, luer og belter. Ellers er skoutvalget for herrer også helt greit, med blant annet sneakers, skinnsko, kalosjer, boots og slippers i utvalget.

Mye av det samme kan man si om utvalget for damene. Damene har imidlertid et par klesplagg i utvalget som kun gjelder dem. Spesielt er utvalget av kjoler og skjørt ganske bra, med god variasjon i stil.

Skoutvalget for damene inkluderer et par titalls ulike modeller, med blant annet sneakers, boots og høyhælte sko i utvalget.

Ferner Jacobsen har også en del vedlikeholdprodukter for klær og sko. Dette inkluderer blant annet en del kremer og sprayer som skal bedre holdbarheten på klær og sko. Her får du også sett med kremer, børster og oljer for deg som liker å holde skinnskoene ved like.

Gavekort, angrerett og øvrig info

Gavekortene kan både brukes i de fysiske butikkene og i nettbutikken. Gavekortet omgjøres da til en rabattkode. Angreretten gjelder kun ett bytte. Hvis du ønsker å bytte flere varer vil du selv stå ansvarlig for frakt- og returkostnadene.

Fraktkostnaden for varer er 49 kr. De fysiske Ferner Jacobsen-butikkene finner man for øvrig i Oslo, Fredrikstad og på Fornebu.

Sosiale Medier

Du kan følge Ferner Jacobsen på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Ferner Jacobsen

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 48225163

Ferner Jacobsen Omtaler

Del dine erfaringer

Du må være innlogget for å kunne skrive omtaler.

Det er ingen som har skrevet omtaler om denne nettbutikken enda.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar