Mobilverkstedet skjermbilde

2 Mobilverkstedet

Miljøvennlig og prisvennlig konsept

Mobilverkstedet tilbyr i all hovedsak brukte og renoverte pulsklokker, og tilbyr først og fremst ulike Apple Watch-modeller. Dette konseptet er både smart, miljøvennlig og gir deg betydelig bedre priser enn om du hadde kjøpt pulsklokkene flunkende nye. Ikke bare får du kjøpt billige pulsklokker her, men du gjør altså miljøet en tjeneste i samme sleng. De renoverte modellene er reparert av kyndige teknikere og fremstår som helt nye. Vær klar over at prisene og utvalget stadig kan variere.

Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna, Vipps
Besøk Info
Fra vårt nettverk:

Lån & Kreditt

Coolshop skjermbilde

5 Coolshop

Variert utvalg og gunstige vilkår

Coolshop har omtrent 10 ulike pulsklokker i utvalget. Ingen av disse er utpreget billige, det er tross alt snakk om smartklokker med pulsfunksjon fra merker som Fitbit, Polar og Suunto. Men: Coolshop tilbyr prismatch, noe som garanterer deg det norske nettmarkedets laveste priser på deres varer. I tillegg får du også fri frakt ved kjøp av en av disse klokkene. Den billigste modellen (fra Fitbit) ligger til 1.700 kr.

Pris: 1.700 - 3.700 kr Fri frakt: Over 269 Betal med: Bankkort, Faktura, Klarna
Besøk Info
Sport1 skjermbilde

7 Sport1

Fokus på ski, løp, sykkel og friluft

Har en pulsmåler til 850 kr. Denne har imidlertid ikke klokkefunksjon, men festes på samme måte og måler altså pulsen. Produktet heter Polar OH1. Fungerer med en rekke treningsapper, varer i 12 timer før den må lades og er vanntett.

Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort, Gavekort, Vipps
Besøk Info
Komplett skjermbilde

8 Komplett

En av Norges største nettbutikker

Komplett tilbyr 2 pulsmålere og 1 pulsbelte fra Garmin, hvor den billigste koster 750 kr. Har også smartklokker som måler puls, blant annet Hama aktivitetsarmbånd til kun 300 kr! Har flere billige smartklokker.

Fri frakt: Kun for medlemmer Betal med: Bankkort, Faktura, Gavekort, Vipps
Besøk Info
Tise Mobile skjermbilde

9 Tise Mobile

Kjøper din brukte mobil

Tise Mobile tilbyr brukte pulsklokker. Merk imidlertid at dette utvalget til stadighet vil variere, da nettbutikken er avhengig av innsendte og brukte klokker. Da denne saken ble skrevet hadde Tise Mobile kun én pulsklokke i utvalget, nemlig en Apple Watch-modell.

Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna
Besøk Info

Gratis Nyhetsbrev

Nyttige eposter for alle som handler på nett

Bli med på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon om netthandel i Norge, gode tilbud, og mye mer.

  • Eksklusive tilbud
  • Ingen spam
Påmelding
Fra vårt nettverk:

Internetier

XXL skjermbilde

10 XXL

Den største sportskjeden i Norden

XXL har mange titalls pulsklokker i sitt utvalg på nett. Merk at XXL tilbyr prisløfte, noe som garanterer deg laveste pris på det norske markedet. Les gjerne vilkårene for dette prisløftet på hjemmesiden deres. Har et par pulsklokker til rundt 1.000 kr. Fører merker som Garmin, Polar, Suunto, også videre. Fører også et par pulsklokker for barn.

Pris: 780 - 11.500 kr Fri frakt: Over 1.000 kr* Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna
Besøk Info