Gucci info

Gucci for hele familien

Faktasjekket: 06.05.2021

Gucci skjermbilde Fri frakt: Ja* Betal med: Apple Pay, Bankkort, Google Pay, PayPal, Samsung Pay Sender fra: Italia Toll: Inkludert i prisen Retur: 30 dagers returrett Prismatch: Nei Besøk Gucci

De fleste kjenner til det eksklusive merket Gucci, som altså designer klær for både damer, menn, barn og babyer. Vi skal se nærmere på nettbutikken deres, hvor du også får kjøpt sko, vesker, smykker og andre accessoirer fra merkets egne kolleksjoner.

Lærskjorter og festkjoler av silke

Gucci fører omtrent like mange dameklær som herreklær – med omtrent 450 plagg i hvert utvalg. Selvsagt vil du finne mange type «dagligdagse» plagg her, som gensere, topper, bukser og den slags, men utvalget byr også på en rekke plagg av en mer original og luksuriøs karakter. Her kan man trekke frem skjorter laget kun av ekte lær, festkjoler av silke, dresser av lin, også videre. Det dyreste plagget koster hele 161.000 kr (en nydelig silkekjole).

I tillegg har Gucci også et visst utvalg av barneklær, med omtrent 120 plagg for både jenter og gutter (i alderen 4-12 år). Dette utvalget preges ikke i like stor grad av superglamorøse og rådyre plagg. Det dyreste plagget man finner her ligger til 15.000 kr. For øvrig har Gucci også et lite utvalg av babyklær. På denne nettbutikken kan du altså forsyne hele familien med rålekre Gucci-plagg – fra topp til tå!

Både minimalistiske og fargesprakende sko

Luftig oppsett: Med såpass store produktbilder får man et godt inntrykk av detaljer. Her er en av de dyrere skoene i utvalget.

Ikke alle er klar over at Gucci tilbyr designersko. Utvalget består av omtrent 300 damesko, 200 herresko, samt et mindre utvalg av barnesko. Her kan du kjøpe pumps, sneakers, sandaler, boots, pensko og enda mer. De som kjenner til Gucci-sko før av, ser nok for seg et skoutvalg som preges av de typiske Gucci-fargene. Utvalget er imidlertid overraskende variert, og består av både ensfargede, minimalistiske sko, og også fargesprakende og mer mønstrede sko.

Gucci-vesker og andre accessoirer

Med et utvalg på henholdsvis 350 og 150 eksklusive vesker for damer og menn, bør du ha et tilstrekkelig stort utvalg til at du finner noe som passer. Her kan du velge ut en Gucci-veske fra kjente modellserier som Jackie 1961, Gucci Horsebit 1955 og Dionysus, også videre. I tillegg vil du også finne noen kofferter, sekker, reisesekker og lignende, i dette utvalget. Den dyreste vesken i utvalget – til hele 200.800 kr – er laget av krokodilleskinn. Ellers er det verdt å nevne at Gucci også fører noen eksklusive klokker, belter, skjerf, luer, solbriller og den slags accessoirer.

Gucci tilbyr også en del smykker. Kategorien Fine Jewelry byr på 140 eksklusive smykker for damer og 30 for herrer. Her dukker det blant opp noen diamantsmykker. Ellers byr også kategoriene Fashion Jewelry og Silver Jewelry på et spennende utvalg av glamorøse smykker.

Fri frakt*

Alle bestillinger sendes med gratis ekspressforsendelse med levering på 1-2 virkedager, eller muligheten for levering på lørdag i utvalgte områder. Ved forsendelse på lørdager vil frakten medføre en kostnad på 20 EUR – omtrent 200 kr.

Besøk Gucci

Sosiale Medier

Du kan følge Gucci på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Gucci

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: +3905575924040