Felleskjøpet

Eies av 44.000 bønder

Ok utvalg. Her kan man kjøpe produkter som GPS til katt, klorestativ, hamsterbur, flåttmiddel til både hund og katt, samt fôr til en rekke populære kjæledyr.

Fri frakt: Over 1000 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Vipps
Les mer Besøk butikk

Petworld

Norges største dyrebutikk på nett

Godt utvalg av utstyr og fôr til en rekke ulike kjæledyr, blant annet hunder, katter, fisker, fugler, reptiler og lignende. Har både leker, kosttilskudd, snacks, luftegårder, og mye annet.

Fri frakt: Over 499 kr Betal med: Faktura, PayPal, Vipps
Les mer Besøk butikk

Animail

Nordens største dyrebutikk på nett

På Animails kan man kjøpe fôr til hunder, katter, gnagere, fugler, fisk og reptiler, i tillegg til massevis av dyreleker, bur og utstyr generelt.

Fri frakt: Fra 500 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura
Les mer Besøk butikk

Horze

Best på hest

Kjempeutvalg av utstyr til både hest og rytter: Har hele 40.000 produkter i sortimentet. Har utstyr for amatører, profesjonelle, begge kjønn, for voksne, og for barn. Masse diverse travutstyr, hestepleieprodukter, strigleutstyr, stallutstyr, også videre.

Fri frakt: Over 699 kr Betal med: Bankkort, Faktura, PayPal
Les mer Besøk butikk

Dyrekassen

Midt i blinken for dem som har hund eller katt

Supert utvalg, men har kun produkter til hund og katt. Her får du kjøpt flåttmiddel, smykker til hund og katt, mange ulike typer klorestativer, kjølematter, bur, kosttilskudd, og mye mer.

Fri frakt: Over 499 kr Betal med: Bankkort, Faktura
Les mer Besøk butikk

Webzoo

Stort utvalg i flere prisklasser

Godt utvalg av fôr og utstyr til kjæledyr som hunder, katter, fugler, gnagere og reptiler. Leverer både til det private og det profesjonelle markedet. Kjempeutvalg av akvarier og relatert utstyr. Fører også utstyr til hagedammer.

Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura
Les mer Besøk butikk
Finn.no

Finn.no

Norges største markedsplass

Her kan du få tak i det meste. Ofte er det snakk om brukte produkter, men av og til finner man også splitter nye produkter. På Finn.no kan du blant annet kjøpe antikviteter, kunst, ting som ikke produseres lenger, og hjemmelagede varer.

Betal med: Bankkort
Les mer Besøk butikk