Massasjepistoler.no skjermbilde

1 Massasjepistoler.no

Gode massasjepistoler

Massasjepistoler.no er en spesialisert nisjebutikk som utelukkende tilbyr massasjepistoler. Denne nettbutikken garanterer rask levering (innen 1-2 dager), og tilbyr også 100 % fornøyd-garanti, samt 2 års garanti på deres produkter. Nettbutikken fører for øvrig modellen Trigger Point Premium, som vant en best i test-pris på Tekguide.no i 2021.

Pris: 1.700 - 5.000 kr Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna, PayPal, Vipps
Besøk Info
Fra vårt nettverk:

Lån & Kreditt

Coolshop skjermbilde

4 Coolshop

Variert utvalg og gunstige vilkår

Coolshop har nærmere 10 massasjepistoler i utvalget. Her kan du kjøpe massasjepistol fra merkene Beurer, Feiyutech og HoMedics. Samtlige av disse modellene leveres med fri frakt inkludert. I tillegg får du prismatch her, noe som garanterer deg det norske nettmarkedets beste priser på disse massasjepistolene.

Pris: 880 - 4.000 kr Fri frakt: Over 269 Betal med: Bankkort, Faktura, Klarna
Besøk Info
Skousen skjermbilde

6 Skousen

Ekspert på hvitevarer

Skousen fører omtrent 10 massasjepistoler på nett. De fleste modellene er fra Feiyutech, men du får også kjøpt modeller fra Beurer og Melissa her. Utvalget kan sorteres etter omtaler, popularitet, leveringstid, pris, og mer. Merk også at denne nettbutikken tilbyr prismatch (laveste nettpris), og ikke minst fri frakt.

Pris: 700 - 3.300 kr Fri frakt: Ja* Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Vipps
Besøk Info
Med24.no skjermbilde

8 Med24.no

Stort utvalg av produkter for et sunnere liv

Med24.no har noen få ulike massasjepistoler i utvalget. Disse finner du nok enklest ved å søke etter massasjepistol i søkefeltet. Samtlige av disse modellene er fra det anerkjente merker Beurer. Legg merke til at disse sendes med fri frakt inkludert.

Pris: 1.800 - 4.300 kr Fri frakt: Over 499 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna
Besøk Info
Elkjøp skjermbilde

9 Elkjøp

En av Nordens største elektrokjeder

Elkjøp selger mer enn 20 massasjepistoler på nett. Her får du kjøpt modeller fra merker som Hyperice, RE, Gymstick, og ellers et par andre merker. Utvalget kan filtreres etter hvordan kundene har rangert produktene. Du kan for øvrig lese kundeomtaler på flere av produktene.

Pris: 380 - 4.200 kr Fri frakt: Over 1.000 kr Betal med: Apple Pay, Bankkort, Gavekort, PayPal, Vipps
Besøk Info

Gratis Nyhetsbrev

Nyttige eposter for alle som handler på nett

Bli med på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon om netthandel i Norge, gode tilbud, og mye mer.

  • Eksklusive tilbud
  • Ingen spam
Påmelding
Fra vårt nettverk:

Internetier

NetOnNet skjermbilde

10 NetOnNet

Det meste av hjemmeelektronikk

På NetOnNet kan du velge mellom i underkant av 10 massasjepistoler. Her kan du kjøpe massasjepistol fra merker som Beurer, Andersson, FeiyuTech, Hyperice, og Flowlife. Enkelte av modellene er vurdert av kunder, som har lagt igjen anmeldelser. Disse anmeldelsene bør du lese i forkant av et eventuelt kjøp, slik at du får et mer helhetlig inntrykk av produktet.

Pris: 630 - 3.200 kr Fri frakt: Ja* Betal med: Delbetaling, Faktura, Gavekort, Vipps
Besøk Info
X-life skjermbilde

11 X-life

30 dagers åpent kjøp

X-life fører et par ulike massasjepistoler. Det er snakk om modeller fra merkene Abilica og DHZ. Samtlige av disse modellene er av ganske god kvalitet, og er utstyrt med flere ulike massasjefrekvenser. Den billigste modellen, fra Abilica, kommer dessuten med 5 ulike massasjehoder, som er tilpasset forskjellige muskelgrupper.

Pris: 2.000 - 3.000 kr Fri frakt: Over 800 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna
Besøk Info
Obs skjermbilde

12 Obs

Stormarkedskjede med litt av "alt"

Obs fører kun noen få massasjepistoler på nett. Samtlige av disse modellene er fra merket Titan Life og tilbys faktisk til samme beløp. Du kan lese mer om forskjellene dem i mellom på produktsidene. Merk at da Nettbutikkinfo innhentet denne informasjonen, var to av disse modellene ikke lagerførte. Du kan imidlertid enkelt se hvorvidt massasjepistolene (og andre produkter) er lagerførte på nett, i butikk eller ikke i det hele tatt.

Pris: 1.5 kr Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort
Besøk Info
Treningspartner skjermbilde

13 Treningspartner

Apparater for både styrke og kondisjon

Treningspartner har for øyeblikket én massasjepistol i utvalget. Her er det snakk om modellen Abilica MassageGun Pro, som kan stilles inn på 6 forskjellige massasjefrekvenser som vibrerer mellom 1200-2800 repetisjoner per minutt. Pakken kommer med 5 ulike massasjehoder, 1 lader, samt 1 boks for oppbevaring og transport.

Pris: 2 kr Fri frakt: Over 1.000 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna
Besøk Info