Birk Sport skjermbilde

1 Birk Sport

Norsk fagekspert på sykler

Birk Sport tilbyr godt over 100 sykler i vidt ulike prisklasser. Her får du kjøpt terrengsykler, gravelbike-/cyclocross-sykler, hybridsykler, landeveissykler, fatbike-sykler, fulldempede sykler, samt barnesykler. Utvalget byr på merker som Pivot, Superiour, BMC, Merida, Frappe, også videre. Birk Sport fører også sykkeltøy, sykkelutstyr og sykkeldeler.

Pris: 2.000 - 99.900 kr Fri frakt: Les mer* Betal med: Bankkort, Delbetaling, Klarna
Besøk Info
Bikester skjermbilde

3 Bikester

Alt innen sykling

Bikester har et stort utvalg av sykler. Her får du kjøpt terrengsykler, bysykler, hybridsykler, cyclocross sykler, barnesykler, elsykler og mer. Velg blant varemerker som Serious, Orbea, Vermont, Ortler, samt en rekke andre kjente merker. Fører flere rådyre og proffe sykler.

Pris: 1.400 - 153.000 kr Fri frakt: Fra 999 kr* Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna
Besøk Info
Fra vårt nettverk:

Lån & Kreditt

XXL skjermbilde

4 XXL

Den største sportskjeden i Norden

XXL tilbyr en del sykler på nett. Her får du blant annet kjøpt landeveissykler, terrengsykler, hybridsykler, elsykler og mer. Merk at det er egne medlemspriser på et par av syklene. Velg blant varemerker som White, Scott, Ridley, også videre. Fører også en del sykkelutstyr, som hjelmer, sykkeldeler, sykkelklær, sykkelvogner, og mer.

Pris: 3.500 - 75.000 kr Fri frakt: Over 1.000 kr* Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna
Besøk Info
Obs skjermbilde

5 Obs

Stormarkedskjede med litt av "alt"

Obs fører noen titalls sykler på nett. Her får du kjøpt barnesykler, hybridsykler, terrengsykler og bysykler. Velg blant merker som Merida, DBS, Alprace, også videre. Har mange rimelige modeller i utvalget. Merk at ikke alle syklene er tilgjengelige for kjøp, men du kan enkelt se hvilke av modellene er som er tilgjengelige på nett, i butikk eller ikke i det hele tatt. For øyeblikket er dessverre mange av syklene ikke lagerførte.

Pris: 100 - 7.000 kr Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort
Besøk Info
Sport1 skjermbilde

6 Sport1

Fokus på ski, løp, sykkel og friluft

Godt utvalg av sykler: Har nærmere 90 junior- og barnesykler, 15 landeveissykler, 50 terrengsykler, 35 bysykler, 15 bysykler og 60 elsykler.

Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort, Gavekort, Vipps
Besøk Info
Babyshop.no skjermbilde

7 Babyshop.no

Godt utvalg for barn fra 0-10 år

Kategorien Barnesykler består av 100 produkter, hvor langt de fleste er sykler. Fører ulike modeller fra merker som Stoy, Volare, Janod, også videre, til barn i aldersgruppen 1-10 år. Har også noen stilige retro sykkeldekk i utvalget, samt balansesykler, sykler med støttehjul, samt hjelmer og sykkelseter.

Pris: 500 - 2.900 kr Fri frakt: Over 999 kr Betal med: Bankkort, Faktura, Klarna, PayPal
Besøk Info
Jula skjermbilde

9 Jula

Håndtverkerens paradis

Har i underkant av 200 relaterte produkter, men ikke alt er sykler - Jula har nemlig også en del sykkeltilbehør og -utstyr. Fører blant annet barnesykler, damesykler og El-sykler, i tillegg til sykkeldeler som bagasjebrett, sykkelstøtter og bakspeil.

Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort, Gavekort, PayPal, Vipps
Besøk Info

Gratis Nyhetsbrev

Nyttige eposter for alle som handler på nett

Bli med på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon om netthandel i Norge, gode tilbud, og mye mer.

  • Eksklusive tilbud
  • Ingen spam
Påmelding
Fra vårt nettverk:

Internetier

Anton Sport skjermbilde

11 Anton Sport

Utrolige prisavslag for medlemmer

Anton Sport tilbyr omtrent 100 sykler på nett. Her får du kjøpt både el-sykkel, hybridsykkel, terrengsykkel, barnesykkel, og enda flere sykkeltyper. Spar massevis av penger ved å registrere deg som medlem av Anton Club, som gir svært gunstige medlemspriser.

Pris: 800 - 104.000 kr Fri frakt: Over 1.000 kr* Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna, Vipps
Besøk Info
Clas Ohlson skjermbilde

13 Clas Ohlson

Variert og omfattende varesortiment

Clas Ohlson har ikke så mange sykler i sitt sortiment, men til gjengjeld får man kjøpt en del sykkelutstyr og -tilbehør her.

Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort, Faktura, PayPal, Postoppkrav
Besøk Info
Milslukern skjermbilde

14 Milslukern

Fokus på sykkel, ski og kajakk

Milslukern tilbyr flere titalls sykler. Her kan du kjøpe både terrengsykkel, landeveissykkel, elsykkel, hybridsykkel, barnesykler og mer. I tillegg får du jo også kjøpt en del utstyr her. Velg blant merker som Scott, Gekko, Haibike, Cannondale, også videre. Merk at det er egne medlemspriser på enkelte av modellene. Da må du selvsagt melde deg inn i kundeklubben, men den er altså både gratis og uforpliktende.

Pris: 1.500 - 92.500 kr Fri frakt: Over 1.000 kr* Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna, Vipps
Besøk Info
Sprell.no skjermbilde

16 Sprell.no

Trygge og giftfrie leker

Sprell.no tilbyr et mindre utvalg av sparkesykler, løpesykler og trehjulssykler for småbarn. Her får du også kjøpt en del hjelmer og albuebeskyttere. Merk deg at Sprell.no kun fører produkter som tilfredsstiller norske og europeiske sikkerhetsstandarder.

Fri frakt: Over 1.000 kr Betal med: Bankkort, Faktura, Gavekort, Klarna
Besøk Info
Sportamore Outlet skjermbilde

17 Sportamore Outlet

Kjente merkevarer til lave priser

Sportamore Outlet har ingen sykler i sitt sortiment, men har noen titalls ulike sykkelutstyr-produkter. Blant annet kan du kjøpe produkter som sykkelvesker, sykkeltøy og sykkelhjelm på denne nettbutikken.

Fri frakt: Over 799 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna
Besøk Info