Fra vårt nettverk:

Lån & Kreditt

Allershopping.no skjermbilde

4 Allershopping.no

Populære blader og magasiner

Allershopping.no tilbyr Aller Medias ulike blader/magasiner. Dette inkluderer blant annet Se og Hør, KK, Allers, Dagbladet Lørdag (med Magasinet), Rolf Hansen Kryssord, og enda flere magasiner. Du får også tilgang til digitale utgaver her. Du kan velge mellom ulike antall utgaver når du skal kjøpe et magasin, som for eksempel enten 5 eller 10 utgaver.

Fri frakt: Ja Betal med: Bankkort, Faktura, Gavekort, Vipps
Besøk Info
Obs skjermbilde

5 Obs

Stormarkedskjede med litt av "alt"

Obs har flere hundre bøker i sitt utvalg på nett. Her får du først og fremst kjøpt populær-litteratur, både for store og små. Dersom du melder deg inn i kundeklubben til Obs, kan du også få en del av bøkene til gunstige medlemspriser. Du kan enkelt se hvilke bøker som er lagerførte på nett eller som må hentes i butikk.

Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort
Besøk Info
Selfridges & Co skjermbilde

6 Selfridges & Co

Bredt utvalg av designervarer

Selfridges & Co tilbyr et stort og variert utvalg av designervarer. Her kan du kjøpe klær, sko, accessoirer, møbler, dekor, elektronikk og mye mer, hvor alle kategorier har et tydelig preg av eksklusivitet og kjente designermerker.

Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort, Gavekort, PayPal
Besøk Info
Kunstverket skjermbilde

7 Kunstverket

Formidler nordisk samtidskunst

Kunstverket Galleri har strenge standarder når det kommer til innkjøp av kunst. Her får du kun kjøpt kunst av kunstnere med utdanning på akademinivå. Mange store navn i utvalget, blant annet Håkon Bleken, Inger Sitter, Ørnulf Opdahl og Per Kleiva.

Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort, Gavekort, PayPal
Besøk Info
SPAR skjermbilde

8 SPAR

Trumf-kuponger med 40 % rabatt

Nettbutikken til SPAR selger ferskvarer, pålegg, snacks, meieriprodukter, aviser, øl, hygieneartikler – altså det meste av det du kan forvente å finne i en av deres fysiske butikker. Leverer innen middagstider om du bestiller før klokken 12.

Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort
Besøk Info
Lars Monsen skjermbilde

9 Lars Monsen

Erfaren villmarksmann med eget merke

På Larsmonsen.no får du blant annet kjøpt turklær og turutstyr. Monsen har i samarbeid med en produsent utviklet sin egen kolleksjon. Utvalget er riktignok ganske begrenset, men til gjengjeld får du klær og utstyr av høy kvalitet.

Fri frakt: Over 1.500 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, PayEx, PayPal, Vipps
Besøk Info

Gratis Nyhetsbrev

Nyttige eposter for alle som handler på nett

Bli med på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon om netthandel i Norge, gode tilbud, og mye mer.

  • Eksklusive tilbud
  • Ingen spam
Påmelding
Fra vårt nettverk:

Internetier

DNTbutikken skjermbilde

10 DNTbutikken

Supert utvalg av kart

På DNTbutikken.no får du blant annet kjøpt turklær, turutstyr og bøker om natur og friluftsliv. Ikke minst har nettbutikken et kjempeutvalg av kart. Har også noe friluftsutstyr for de mer viderekomne, som for eksempel pulker, kanoer, og den slags.

Fri frakt: Over 1.000 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna, Vipps
Besøk Info
Sprell.no skjermbilde

11 Sprell.no

Trygge og giftfrie leker

På Sprell.no får du kjøpt tusenvis av leker, babyutstyr, tegnesaker, dekor, barnemøbler, kostymer, og mye mer. Alt av varer som denne nettbutikken tilbyr tilfredsstiller norske og europeiske sikkerhetsstandarder.

Fri frakt: Over 1.000 kr Betal med: Bankkort, Faktura, Gavekort, Klarna
Besøk Info
Plukkselv.no skjermbilde

12 Plukkselv.no

Drevet av entusiaster

Plukkselv.no tilbyr et variert og spennende utvalg av utstyr som har med hagebruk, dyrking, sanking og konservering å gjøre. Her bør du kunne finne det meste du trenger for å sette i gang med spennende prosjekter i hagen.

Fri frakt: Over 2.000 Betal med: Bankkort, Gavekort, Klarna, Vipps
Besøk Info
Outland skjermbilde

13 Outland

Fiksjon, fantasi og populærkultur

På Outland kan man blant annet få kjøpt brettspill, tegneserier, bøker og merchandise-produkter. Denne nettbutikken er midt i blinken for alle som liker science fiction og fantasy.

Fri frakt: Over 799 kr Betal med: Bankkort, Faktura
Besøk Info
Meny skjermbilde

14 Meny

Norges beste matvareutvalg

Meny har nok Norges beste utvalg av matvarer. Fra nettbutikken deres har du tilgang til over 10.000 varer. Det du handler her kan du få hjemkjørt fra nærmeste fysiske butikk eller hente selv.

Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort
Besøk Info
Tanum skjermbilde

15 Tanum

Ærverdig bokhandel

Tanum er en bokhandel med røtter tilbake til 1800-tallet. Her kan man blant annet kjøpe populærlitteratur, faktalitteratur, brettspill og diverse skoleutstyr.

Fri frakt: Over 399 kr* Betal med: Faktura, Vipps
Besøk Info
Oda skjermbilde

16 Oda

En av de billigste matbutikkene på nett

På Oda kan du virkelig utnytte fordelene med å kjøpe dagligvarer på nett. Har et utvalg som et supermarked, og fører alt det du kan forvente å finne i en vanlig matbutikk. Dette er den største norske matbutikken på nett, og er kjent for sine lave priser. Tilbyr dessuten prismatch på bestselgere fra Rema 1000, samt hjemlevering fra 0 kr.

Fri frakt: Nei Betal med: Apple Pay, Bankkort, Faktura, Kontokreditt, Vipps
Besøk Info