Wish

Rimelig e-handelplattform

Wish har massevis av gadgets, men ingen oversikt over det totale antallet. Har blant annet smart gadgets, som dimbart, multifarget lys med fjernkontroll, spy gadgets (blant annet penn med kamera), og mye mer.

Betal med: Android Pay, Apple Pay, Faktura, PayPal
Les mer Besøk butikk

Gamezone

Norges beste på brettspill og rollespill

Gamezone har et lite utvalg av gadgets, med kun noen titalls produkter totalt. Her får du kjøpt alkometer, laserpenn, øyevipper til frontlyktene på bilen - også videre.

Betal med: Bankkort, Faktura, PayPal, Vipps
Les mer Besøk butikk

POWER

Bruker prisrobot for å konkurrere på pris

POWER har et dårlig utvalg innen denne kategorien. Walkie Talkie og USB-vifte er blant noen av de få produktene man får kjøpt her.

Betal med: Bankkort, Faktura, Vipps
Les mer Besøk butikk

Komplett

En av Norges største nettbutikker

Komplett har et svakt utvalg av gadgets. Mobilvanter, selfiestang, inspeksjonskamera og termisk kamera er noen av gadgetproduktene man kan kjøpe hos Komplett.

Fri frakt: Over 1.000 kr Betal med: Bankkort, Faktura, Gavekort
Les mer Besøk butikk

Jula

Håndtverkerens paradis

Når det kommer til dingser har Jula et bra utvalg, men man bør være klar over at disse dingsene stort sett er relatert til håndtverksarbeid. Her får man blant annet kjøpt avstandsmålere, multidetektor, fuktmåler og lignende produkter.

Betal med: Bankkort, Gavekort, PayPal, Vipps
Les mer Besøk butikk

MyTrendyPhone

Norges største utvalg av mobiltilbehør

MyTrendyPhone har et greit utvalg av dingser, og har faktisk en egen kategori kalt Smarttech. Her kan man få kjøpt produkter som hengelås med fingeravtrykk, kjæledyrsporer, 3D-penn, nøkkelfinnere, og mye annet.

Betal med: Bankkort, Faktura, PayPal
Les mer Besøk butikk