Giftfri smokk fra Elodie

Giftfri smokk fra Elodie

Denne smokken er en av de tryggeste på markedet. Den er nemlig laget uten PVC, BPA og ftalater, giftstoffer som kan være helseskadelige. I tillegg er den utformet med tanke på en sunn utvikling av tennene. Dette er både et rimelig og miljøvennlig kjøp!

Pris: 89 kr. Anledning: Babyshower, Dåp, Jul.
InfoKjøp
Babyprodukter fra Babyshop.no

Babyprodukter fra Babyshop.no

På Babyshop.no finner du en kategori simpelthen kalt Baby. Her finner du hundrevis av produkter: vippestoler, lekegrinder, babyklær, og mye mer. Når du besøker denne nettbutikken, vil du komme rett til kategorisiden Baby, hvor produktene er sortert etter bestselgere. Dette betyr at du vil se de mest solgte produktene først.

Pris: fra 29 kr til 6.999 kr. Anledning: Babyshower, Dåp.
InfoKjøp
Digitalk Easy Baby Monitor

Digitalk Easy Baby Monitor

Denne babymonitoren er enkel å bruke og byr samtidig på alle de nødvendige funksjonene. Rekkevidden er på opptil 300 meter med full lydkvalitet. Monitoren aktiveres straks en lyd oppfattes, og kommer med batterier som kan lades opp.

Pris: 895 kr. Anledning: Babyshower, Dåp.
InfoKjøp
? Personaliserte annonser vises bare dersom du ga samtykke re:member Medox TF Bank
Babygym i naturlig trefarge

Babygym i naturlig trefarge

Denne babygymmen kommer i naturlig lyst treverk som passer godt inn i et hjem preget av skandinavisk stil. Skap din egen babygym ved å kjøpe passende figurer til å henge på den. Produktet har fått svært god omtale blant kundene til Mimmis.no. Konstruksjonen er naturligvis stødig og trygg for barnet.

Pris: 349 kr. Anledning: Babyshower, Bursdag, Dåp, Jul.
InfoKjøp
Leketeppe

Leketeppe

Dette teppet gir barnet et mykt og deilig underlag å leke på. Teppet kan brukes både på gulvet og i lekegrinden. Teppet – på 100 x 100 cm – er vattert, og er produsert av det danske merket Baby Dan. Materialet er for øvrig Øko-Tex sertifisert bomull.

Pris: 599 kr. Anledning: Babyshower, Bursdag, Dåp.
InfoKjøp
Lekematte

Lekematte

Denne myke lekematten er et populært produkt hos Babyshop.no. Lekematten er anbefalt som en babyshower-gave. Lekematten er myk, og består av syv forskjellige farger. Designet er inspirert av puslespill, slik at man kan sette sammen lekematten slik man ønsker.

Pris: 249 kr. Anledning: Babyshower, Bursdag, Dåp.
InfoKjøp
? Personaliserte annonser vises bare dersom du ga samtykke re:member Medox TF Bank
Badebalje for babyer

Badebalje for babyer

Denne praktiske badebaljen er både lett, bærbar og plassbesparende. Den kan nemlig brettes flat når den ikke er i bruk. Dermed kan baljen også lett tas med på reiser. Badebaljen er en av de mest solgte i sin kategori på Babyshop.no, og har vunnet en designerpris.

Pris: 578 kr. Anledning: Babyshower, Dåp.
InfoKjøp
Barnevognen Bugaboo

Barnevognen Bugaboo

Denne barnevognen er særs populær, og er en av de mest solgte barnevognene på Babyshop.no. Barnevognen er utstyrt med en rekke praktiske funksjoner. Barnesetet er justerbart. Noe som er veldig praktisk er at vognen kan brettes i ett stykke til en kompakt og håndterbar størrelse. 2 års garanti er inkludert i kjøpet.

Pris: 4.839 kr. Anledning: Babyshower, Dåp.
InfoKjøp
Clikk™ Barnestol fra Stokke

Clikk™ Barnestol fra Stokke

Har du behov for en trygg og praktisk barnestol? Denne barnestolen tillater naturlige bevegelser, samtidig som den sikrer en stabil posisjon. Stolen tilbyr tre ulike konfigurasjoner, slik at den kan optimaliseres for ulike aldre. Monteringen er enkel og kan utføres uten verktøy. Stolen er lett og reisevennlig, og fri for ftalater.

Pris: 1.649 kr. Anledning: Babyshower, Dåp.
InfoKjøp
TF Bank
re:member