Fotobok med dine egne bilder

Fotobok med dine egne bilder

På Fotoknudsen.no kan du enkelt designe din egen fotobok med dine egne bilder. Velg mellom flere størrelser, formater og papirtyper. Tatt produktet i betraktning er prisen forholdsvis billig, og som nevnt er designsystemet svært brukervennlig.

Pris: fra 60 kr til 901 kr. Anledning: Bursdag, Farsdag, Jul, Morsdag.
InfoKjøp
Foto trykket på aluminium

Foto trykket på aluminium

Fotoknudsen.no tilbyr trykk på aluminiumsplate med dine egne bilder. Sluttresultatet er utrolig flott, med skarpe detaljer og nydelige farger. Last opp et bilde av barnebarna, av familien, av hytta, av et flott naturmotiv – hva som helst, og bestill en helt unik fotogave.

Pris: fra 209 kr til 1.899 kr. Anledning: Bursdag, Farsdag, Jul, Morsdag.
InfoKjøp
Fangene på fortet

Fangene på fortet

Ta med familie, venner eller kollegaer på en spennende dag full av gåter, mysterier og fysiske oppgaver. Deltakerne skal gjennom mange ulike oppgaver kjent fra TV-serien «Fangene på fortet». Totalt skal deltakerne gjennom hele 45 rom, og hvert rom byr på en unik oppgave.

Pris: 290 kr. Anledning: Bursdag, Jul.
InfoKjøp
? Personaliserte annonser vises bare dersom du ga samtykke re:member Medox TF Bank
En hel dag med actionfylt rafting

En hel dag med actionfylt rafting

Er hun eller han eventyrlysten og glad i fart og spenning? Da kan en raftingtur være midt i blinken! Denne opplevelsen kan utvilsomt bli et minne for livet. Passer for flere aldersgrupper (fra 16 år), og kan fungere som en original og spennende gave til ulike anledninger.

Pris: 1.260 kr. Anledning: Bryllupsdag, Bursdag, Farsdag, Jul, Morsdag.
InfoKjøp
Opplevelsesgavekort

Opplevelsesgavekort

YouWish.no tilbyr hundrevis av ulike opplevelser. Eventyr, action, mat og drikke, kultur og moro, motorsport, helse og velvære, dyr og natur – dette er bare noen av de mange hovedkategoriene i utvalget. Med et opplevelsesgavekort velger gavemottakeren selv hva hun eller han har lyst å gjøre.

Pris: fra 200 kr. Anledning: Bryllup, Bryllupsdag, Bursdag, Farsdag, Gullbryllup, Jul, Konfirmasjon, Morsdag, Valentines Day.
InfoKjøp
TF Bank
re:member