Lyko

Butikk ikon

Megautvalg av skjønnhetsprodukter

Fri frakt: Over 100 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura

Stort utvalg billig sminke med over 1.950 produkter til under 50 kr. Dette inkluderer over 50 mascara, over 150 øyenskygge, nesten 200 eyelinere, over 400 neglelakker, nesten 300 leppestifter, nesten 100 lipgloss, og mye lipliner, foundation, pudder, og mye mer. De har også nesten 200 parfymer til under 199 kr. Lav kjøpsgrense for fri frakt hjem på døra.

Les mer

AliExpress

Butikk ikon

Millioner av produkter

Fri frakt: På mange av varene Betal med: Bankkort Sender fra: Kina

Her har de mye billig. Når jeg tester å filtrere for å bare vise produkter relatert til sminke, under 50 kr, og med fri frakt, finner jeg over hele 100.000 produkter.

Les mer

Coverbrands

Butikk ikon

Kjempeutvalg av sminke

Fri frakt: Fri frakt på alle varer* Betal med: Bankkort, Faktura, PayPal

Fri frakt og gratis retur gjør dette til en bra butikk for å kjøpe sminke på nett. Dessverre har de ikke det store utvalget med kjempebillig sminke. 5 leppestifter, et par lipgloss noen mascara og enkelte øyenskygge til under 50 kr (de fleste på salg), for å nevne noe.

Les mer
Kicks skjermbilde

Kicks

Butikk ikon

Sminke og hudpleie for både kvinner og menn

Fri frakt: Over 500 kr Betal med: Bankkort, Faktura, Gavekort Sender fra: Sverige

Ikke så mye billig sminke her, men de har en en del parfyme til dame og mann for under 200 kr. Alltid fri frakt til butikk.

Les mer Besøk butikk

NiceBeauty

Butikk ikon

15.000 skjønnhetsprodukter

Fri frakt: Over 499 kr Betal med: Bankkort, Bankoverføring, Faktura, PayPal Sender fra: Danmark

Filteret gjør det lett å finne de billigste sminke og parfymepårpoduktene kjapt. Utvalget av neglelakk består av over 160 produkter til under 50 kr. Totalt skal de ha rundt 370 produkter i sminkekategorien til under 50 kr, men mye er dessverre utsolgt når jeg skriver dette. Enkelte deodoranter og body mist til under 200 kr.

Les mer

Ellos

Butikk ikon

Stort utvalg av klær, men også mye mer

Fri frakt: Over 499 kr Betal med: Bankkort, Faktura

Her kan du kjøpe en del billig sminke som blant annet i overkant av 60 neglelakker til under 50 kr, rundt 50 leppestift, lipliner og lipgloss til under 50 kr, samt enkelte parfymer og body mist til under 200 kr. Egen underside for kampanjer, nå med over 500 skjønnhetsprodukter til nedsatt pris.

Les mer