Panduro

Noe for de kreative

Panduro har et bra utvalg av hobbyprodukter. Her får man blant annet kjøpt akrylmaling, vannmaling, tegnesaker, leretter, lim, og annet relevant utstyr. Har også en del produkter relatert til strikking, sying og den slags håndarbeid. For øvrig har også Panduro en egen underside for tilbudsvarer, hvor man kan gjøre noen gunstige kjøp.

Fri frakt: Over 599 kr Betal med: Bankkort, Faktura
Les mer Besøk butikk

Rito Hobby

Garn og hobby

Rito Hobby er nettbutikken for alle som liker garn og håndarbeid. Her får man blant annet kjøpt utstyr til hekling, sying og strikking. I tillegg er det også en del annet hobbyutstyr å finne her, blant annet DIY-produkter, modelleire, akrylmaling, vannmaling, også videre.

Fri frakt: Gratis frakt fra 799 kr Betal med: Bankkort, Faktura
Les mer Besøk butikk

Gamezone

Norges beste på brettspill og rollespill

Gamezone har et greit utvalg av maling og relatert utstyr til miniatyrer, samt en del byggesett - gjerne av sivile eller militære fartøy. Her får du blant annet kjøpt en del Airbrush-produkter.

Betal med: Bankkort, Faktura, PayPal, Vipps
Les mer Besøk butikk

Ateljé Margaretha

Tusenvis av broderier

Ateljé Margaretha har sannsynligvis Nordens beste utvalg av broderier. Samtidig har denne nettbutikken også ulike typer garn, tilbehør til strikking og broderier, samt noen hobbyprodukter.

Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura
Les mer Besøk butikk

Sprell.no

Trygge leker

Sprell.no har et greit utvalg innen denne kategorien. Her får man blant annet kjøpt fargeleggingsbøker, 3D-puslespill og insektsbokser. Husk at denne nettbutikken utelukkende tilbyr produkter for barn.

Fri frakt: Over 1000 kr Betal med: Bankkort, Faktura, Gavekort
Les mer Besøk butikk

Wish

Rimelig e-handelplattform

Wish har massevis av hobbyutstyr, men ingen oversikt over det totale antallet. Her får du kjøpt tegneutstyr, akrylmaling og modellkitt, samt massevis av tilbehør og utstyr til å lage togbane med - og mye mer. Rimelige priser.

Betal med: Android Pay, Apple Pay, Faktura, PayPal
Les mer Besøk butikk

Stoff & Stil

Moteriktige stoffer

På Stoff & Stil får du kjøpt en rekke ulike metervarer og møbelstoffer, tekstiler, sytilbehør, hobbyartikler, snittmønstre og garnoppskrifter.

Betal med: Bankkort, Faktura
Les mer Besøk butikk

Elkjøp

En av Nordens største elektrokjeder

Litt overraskende muligens, men Elkjøp har faktisk et visst utvalg av hobbyprodukter. Her kan man blant annet kjøpe en del akrylmaling, verktøysett for plastmodeller, utstyr til modellbygging (togbane), og lignende produkter.

Fri frakt: Over 1.000 kr Betal med: Apple Pay, Bankkort, Gavekort, PayPal, Vipps
Les mer Besøk butikk
Finn.no

Finn.no

Norges største markedsplass

Samleobjekter, modellbyggesett og symaskiner: Finn.no har litt av hvert innen denne kategorien.

Betal med: Bankkort
Les mer Besøk butikk